Slimme besparingstips voor je elektrische installatie

Energiebewust omgaan met elektriciteit is de juiste keuzes maken. Kiezen voor: het juiste schakelmateriaal, de correcte installatie, de juiste verlichting, slimme oplossingen, …  Ontdek onze zinderende elektriciteits- en besparingstips.

Efficiënt besparen op elektriciteit? Met smart home innovaties.

Niemand ontvangt graag energiefacturen en al zeker niet als je minder zou kunnen betalen. Hoe maak je efficiënt gebruik van je duurzaam opgewekte energie en houd je je elektriciteitsverbruik beter in de hand? Think smart met een slimme digitale meter en geconnecteerde apparaten! Verrijk je kennis met deze tips.

Lees meer

Zonnepanelen plaatsen in 2021: loont het nog de moeite?

Er is tegenwoordig heel wat te doen rond zonnepanelen. Wie nog geen zonnepanelen op zijn dak heeft, vraagt zich af of de investering nog de moeite loont. Zijn zonnepanelen nog rendabel? Hoe haal je er het maximum uit? Hoe bespaar je op de investeringskost? Ontdek de antwoorden op je vragen en leer hoe je zelf je zonnepanelen kunt plaatsen, ook als je geen ervaring hebt.

Lees meer

Je energieleverancier kiezen? Zo doe je het slim!

Verhuis je binnenkort en heb je een energieleverancier nodig? Of ben je niet meer tevreden van je huidige leverancier maar zie je door de bomen het bos niet meer? Begrijpelijk. Want een energiepartner kiezen, is niet eenvoudig. Waar moet je op letten? Hoe vergelijk je tarieven? En hoe maak je een slimme keuze? We maken je heel graag wegwijs.

Lees meer

Je opgewekte energie slim inzetten en zo besparen? Ontdek een handige energiemanager!

Met zonnepanelen zet je in op hernieuwbare energie en draag je je steentje bij aan een schone planeet. Daarnaast hoop je natuurlijk dat je investering ook wat opbrengt. Nu de terugdraaiende teller is afgeschaft, is het belangrijk om zoveel mogelijk van de energie die je opwekt, meteen te verbruiken. Kwestie van het maximum uit je zonnepanelen te halen. Ontdek hoe je dit aanpakt. 

Lees meer

Zelf je elektriciteit plaatsen: dit mag je ook niet vergeten

Wanneer (ver)bouwers ervoor kiezen om hun technieken zelf te installeren, dan spant ‘elektriciteit plaatsen’ de kroon. Zie je dit ook wel zitten? Dan kun je alleen aan de slag of rekenen op de hulp van zelfbouw met begeleiding. Wat mag je, naast de technische zaken voor je elektrische installatie, niet vergeten? We zetten het alvast voor je op een rijtje.  

Lees meer

Kiezen voor domotica of niet?

Sferen creëren met gedimde lichten, de verwarming alvast aanzetten vanop je werk, het huis met één commando afsluiten bij vertrek … Domotica zorgt voor extra woonplezier, meer veiligheid en energiebesparing. Is domotica ook interessant voor jou en wat zijn de mogelijkheden? We zochten het voor je uit.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners