Slim gebouwd met kwalitatieve ruwbouwmaterialen

Met deze smalle gevelstenen van Wienerberger win je ruimte voor isolatie (nu in 8 nieuwe kleuren!)

Wil je energiezuinig (ver)bouwen, maar ook je eigen stempel drukken? Met de smalle Eco-brick gevelstenen van Wienerberger kan je tot 3,5 cm extra isoleren, zonder dat je muur dikker wordt. Omdat er minder energie nodig is om je woning te verwarmen, bespaar je op je energiefactuur. Wienerberger voegde zopas 8 extra kleuren toe aan zijn Eco-brick gamma, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om je creatieve gevel te ontwerpen.

Lees meer

Een duurzame gevel met wowfactor? Dat moet de aluminium gevelbekleding van Deceuninck zijn!

Hoe zie jij je gevels het liefst? Met gevelbekleding geef je ze snel een eigentijdse look, zonder grote investeringen. Aluminium gevelbekleding is oersterk en blijft jaren mooi. De nieuwe gevelbekleding van Deceuninck springt in het oog met zijn vlakke profielen en strakke voegen. Bovendien kan je de kleur perfect afstemmen op die van hun ramen en deuren in aluminium of pvc. Voorzie isolatie in een moeite en bespaar op je energiefactuur.

Lees meer

Eurodal Residential: betontegels in grootformaat: ideaal voor je tuin, terras of inrit

Het luxueuze resortgevoel dat grootformaat betontegels in jouw tuin kunnen oproepen is ongeëvenaard. Of je ze nu inzet als elegante stapstenen of gebruikt als zwembadranden, de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. Maar zeg niet te snel: het is een grootformaat. Want de onderlinge diversiteit is zo enorm dat elke betontegel of vloerplaat uit het XL-assortiment uitblinkt in een ander scenario. Elk met hun eigen kenmerken en talenten dus. Maak kennis met de nieuwste aanwinst: de Eurodal Residential vloerplaat! 

Lees meer

Oude gevel renoveren? Ga voor een duurzame baksteenlook met gevelisolatie in één

Staat uw oude gevel er maar treurig bij? Wat zou u denken van een nieuwe baksteenlook, waarvan u de investering vlot terugverdient? Met het E-Board®-gevelsysteem renoveert en isoleert u uw gevels tegelijk, zonder dat er breekwerken nodig zijn. U wordt beloond met mooie gevels, extra wooncomfort en een terugkerende besparing op uw energiefactuur. Zo heeft u meteen minder last van de hoge energieprijzen.

Lees meer

Wat is een ETICS- of gevelisolatiesysteem?

Wil jij energie besparen zonder comfort te verliezen? Door je woning grondig te isoleren, maak je die een pak energiezuiniger. Dat is goed nieuws voor je budget, het milieu en je wooncomfort. Denk eraan: na je dak, zijn je gevels aan de beurt. Want ook via die weg kan veel warmte zomaar ontsnappen. Voor het beste resultaat laat je je buitenmuren isoleren langs de buitenkant. Hier bewijst een ETICS- of gevelisolatiesysteem zijn nut. Leer hoe het werkt en ontdek de talrijke voordelen.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan