Slim elektriciteit verbruiken: tips

Benieuwd naar energiebesparende oplossingen voor je woning? Krijg advies van een Niko Energy Expert!

Of je nu een nieuwbouwproject begint, gaat verbouwen of je huidige woning wilt optimaliseren, Niko Home Control biedt jou de snelste manier om je woning energiezuinig te maken. Maar hoe begin je daar nu aan? Gebruik de Niko Energy Expert Matchmaker en vind jouw ideale Niko Energy Expert. Die geeft je met plezier vrijblijvend advies op maat en kostbare ondersteuning bij je project. Zorgeloos traject: check!

Lees meer

Domotica: de eerste stappen naar een slim huis

Is jouw woning klaar voor de toekomst? Met domotica wordt je huis slimmer dan ooit. Vereenvoudig routines, bespaar energie en geniet van geavanceerde beveiliging. Je hoeft niet meteen alles te automatiseren. Begin bijvoorbeeld met slimme verlichting of een intelligente thermostaat om het effect te ervaren. Uitbreiden kan wanneer je maar wil, in jouw tempo. Ontdek de mogelijkheden voor jouw woning en upgrade je huis.  

Lees meer

Vast of variabel energiecontract: kies slim en bespaar

Ook op zoek naar manieren om je energiekosten te verlagen? Dan kan je meer doen dan enkel je energieverbruik verminderen. Ook door slim te kiezen tussen een vast of variabel energiecontract kan je je energiekosten drukken. Op de lange termijn kan het soort contract immers een grote invloed hebben op je energiefactuur. Ontdek welk type contract het beste bij je verbruiksgewoonten past, een vast of een variabel energietarief, en check meteen jouw prijs

Lees meer

Verwarm stijlvol én duurzaam met elektrische radiatoren

Bij het kiezen van een verwarmingssysteem denk je niet altijd meteen aan een elektrische verwarming. Nochtans zijn elektrische radiatoren een ideale oplossing bij nieuwbouw en renovatie, zéker in combinatie met zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming. Bij Zehnder vind je een breed gamma aan elektrische radiatoren in allerlei kleuren en modellen. Voor duurzaam verwarmen in stijl. Hoe vind je de juiste? 

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners