Ruwbouw met uitstraling

Welke hellingsgraad kiezen voor een dak met keramische dakpannen?

Plannen voor een nieuw hellend dak? Topidee! Zeker als je voor kleidakpannen gaat. Een hellend dak met keramische dakpannen is bestand tegen weer en wind, helpt waterschade voorkomen en gaat jaren mee. Groene voordelen zijn er ook. Een schuin dak met kleidakpannen beschermt tegen oververhitting, is ideaal om zonnepanelen op te installeren en laat toe om maximaal regenwater te hergebruiken. Kriebelt het al om je dakpannen te gaan kiezen? Even geduld nog, want eerst moet je de dakhelling van je nieuw dak bepalen.

Lees meer

Gevel schilderen: hierop moet je letten

Kriebelt het om je gevel op te frissen en een nieuw kleurtje te geven? Met een nieuwe verflaag ziet je woning er weer stralend uit. Bovendien beschermt het je gevel ook voor lange tijd. We polsten bij Sto, expert in gevelsystemen, naar de belangrijkste aandachtspunten. Ontdek ze snel, voordat je met je verfrol aan de slag gaat.

Lees meer

Met deze smalle gevelstenen (ver)bouwt u duurzamer en goedkoper

(Ver)bouwen is niet goedkoop. Let u vooral op de prijs wanneer u bouwmaterialen kiest, en niet zozeer op de duurzaamheid? Een gemiste kans, want duurzaam hoeft niet altijd duurder te zijn. Een goed voorbeeld zijn de smalle S-line® gevelstenen van Vandersanden. Niet alleen hebben ze een kleinere ecologische voetafdruk dan gevelstenen met een klassiek formaat, u komt ook nog eens 10% goedkoper uit bij de aankoop. Bovendien zijn er fijne gevolgen voor uw wooncomfort en uw energiefactuur.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners