Proef van de nieuwste keukentrends

Ken je deze nieuwe keukentrends voor 2023 al?

Drie nieuwe keukenmodellen en vier nieuwe werkbladen vervoegen het assortiment van Dovy. Het keukenmodel Raya past perfect in een modern interieur, want het is een greeploos model en voorzien van verticale lijnen over de volledige oppervlakte. De Rigata is identiek aan de Raya maar heeft wel een handgreep. Het luxueus model Deli sluit de rangen in een modern-klassieke stijl. Hoog tijd dus om eens langs te gaan in een Dovy-toonzaal om de nieuwe keukenmodellen te ontdekken.

Lees meer

Welke keukenstijl kiezen? Ontdek populaire kanshebbers en krijg advies op maat.

Je hebt vast al leuke ideeën voor je nieuwe keuken. Maar weet je ook al welke keukenstijl je wil? De juiste keukenstijl kiezen, is belangrijker dan je misschien zou denken. Hoe je keuken eruitziet, heeft een grote invloed op je interieur, maar ook op de sfeer in huis. Klopt, een keukenstijl kiezen kan een uitdaging zijn. De mogelijkheden zijn immens, bovendien hebben veel keukenstijlen overlappende kenmerken. Bouwinfo stoomt je klaar voor je keuze en tipt hoe je advies op maat krijgt. Ready, set, go!

Lees meer

Upgrade je keuken tot een plek van culinaire creativiteit en onvergetelijke momenten

De lekkerste gerechten creëren, toosten op het leven met je beste vriend(in), een nieuw receptje uitproberen met je kids … De keuken is waar het allemaal gebeurt, en dat beseffen ze bij Franke maar al te goed. Geweldige kookprestaties en fijne momenten verdienen een geweldige setting. Vanuit die overtuiging ontwikkelt Franke perfect geïntegreerde keukenoplossingen die uitblinken in esthetiek en duurzaamheid. Ontdek welke innovaties het verschil maken en verover het podium met je kookkunsten!

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners