Praktische badkameroplossingen

Verlang je naar een badkamer die volledig is afgestemd op je comfort? Met de beste indeling, praktische oplossingen, geschikte materialen en een vlekkeloze plaatsing? Duik mee in de mogelijkheden om al je badkamerwensen in vervulling te laten gaan.

Vloerverwarming in de badkamer, een goed idee?

Ken je dat gevoel? Je stapt uit een lekkere warme douche en komt terecht op… een kille tegelvloer. Een schril contrast met een vloer gecombineerd met vloerverwarming, waarbij je het lekker warm hebt aan je voeten. Is vloerverwarming geschikt voor de badkamer? Ontdek de voor- en nadelen.

Lees meer

Het douchetoilet: geniet van optimale hygiëne zonder toiletpapier

Een hygiënisch toiletbezoek, zonder toiletpapier? Het kan, met een douchetoilet. In Japan hebben de meeste gezinnen al een douchetoilet, en ook bij ons wordt het steeds populairder. Je hoeft geen toiletpapier meer te kopen, je bewijst het milieu een dienst en je geniet van meer comfort. What’s not to like?

Lees meer

Een inloopdouche? Maak het plaatje af met een sierlijke douchegoot

De badkamer is voor velen onder ons een volwaardige leefruimte geworden, met vaak een inloopdouche als eyecatcher. Die wil je dan ook tot in de puntjes afwerken. Daarvoor heeft ACO een gevarieerd aanbod designafwatering, met als uitblinker de nieuwe ShowerDrain S+. Een nieuwe kaderloze douchegoot die helemaal in het teken staat van eenvoud.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners