Pluk de vruchten van een goed onderhouden tuin

Een goed onderhouden tuin werpt zijn vruchten af. Welke tuinklusjes doen jouw tuin en/of terras weer opfleuren? Geef je tuin een nieuwe start, graaf dieper in onze beste onderhoudstips.

Tips voor een beter onderhouden tuin

Af en toe in de tuin werken kan enorm ontspannen, tenminste als het onderhoud niet té veel tijd vraagt. Je wil immers ook kunnen genieten van de fauna en flora in je zelfgemaakt paradijs. Hoe maak je je tuin onderhoudsvriendelijk? We zetten je op weg met enkele basistips.

Lees meer

Hoe je terrasoverkapping en tuinconstructies onderhouden? Check onze beste tips!

Met een terrasoverkapping geniet je ook in het najaar volop van het buitenleven. Zo’n overkapping kan wel tegen een stootje, maar met een halfjaarlijkse onderhoudsbeurt gaat hij extra lang mee. Ontdek hoe jij je aluminium terrasoverkapping er weer als nieuw laat uitzien. Ook voor het onderhoud van je tuinconstructies in hout(composiet) hebben we nuttige onderhoudstips in petto.

Lees meer

Een onkruidvrij terras of inrit met deze tips

Wil jij ook van de zon genieten op je terras, maar kijk je liever niet uit op een terras of oprit vol onkruid? Logisch toch? Steek de handen dus snel uit te mouwen en pak het onkruid aan. Weet je niet goed hoe je er best aan begint? Ontdek het met deze tips.

Lees meer

Tips voor de inrichting van een klimaatbestendige tuin

De opwarming van de aarde en het schadelijke effect van de CO2–uitstoot zorgen voor een veranderend klimaat. Periodes van lange hitte en droogte wisselen elkaar af en onze weersomstandigheden worden extremer. Hou je je tuin ook graag groen en levend, met een aangename temperatuur om in te vertoeven? Dan kun je kiezen voor een klimaatbestendige en duurzame tuin. Ontdek de tips en informatie voor de inrichting van je klimaatbestendige tuin. 

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners