Ontspannen in een stijlvolle badkamer

De Japandi badkamer: ontspanning in stijl met een vleugje zen

Overweeg je een badkamerstijl waar ontspanning centraal staat? De Japandi badkamer heeft op dit vlak bakken potentieel. Met een unieke mix van de minimalistische Scandinavische woonstijl en de verfijnde Japanse invloeden, creëert deze stijl een sfeer van pure ontspanning. Zen vibes alom! Leer meer over de kenmerken en inrichting van de Japandi badkamer en ontdek badkameroplossingen waarmee je vlot deze stijl neerzet. Welkom in de wereld van Japandi. 

Lees meer

De kleine badkamer: welk badkamersanitair (douche, toilet, bad) kiezen?

Is jouw (toekomstige) badkamer eerder krap? Geen stress, want een kleine badkamer hoeft geen nadeel te zijn. Of je nu een nieuwe badkamer bouwt of een bestaande gaat verbouwen, met het juiste badkamersanitair wordt je kleine badkamer een oase van comfort en stijl. Leer meer over ruimtebesparende oplossingen en vind het gedroomde badkamersanitair voor jouw compacte badkamer. Je zal die balzaal uit de boekjes niet missen, promise!

Lees meer

Ontdek 5 redenen om ook een waterverzachter aan te schaffen bij je nieuwe badkamer

Ga je een nieuwe badkamer (laten) plaatsen omdat de huidige gerenoveerd wordt of omdat je nog geen badkamer hebt? Dan staan er je heel wat keuzes te wachten. Uit het badkamerassortiment kiezen, de interieurstijl bepalen, de manier van verwarmen en ventileren, … Maar heb je ook al aan de hardheid van je leidingwater gedacht? Zacht water levert je namelijk heel wat voordelen. Ontdek waarom een waterverzachter ook voor je badkamerproject het overwegen waard is.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners