Maak kennis met enkele badkamernieuwigheden

Badkamermeubels: wat is melamine en waarom zou je ervoor kiezen?

Fijn toch, ideeën opdoen voor je nieuwe badkamer? Op Pinterest en Instagram spot je tal van knappe trends en inspirerende realisaties. Je komt niet alleen royale inloopdouches, trendy waskommen en strakke ligbaden op het spoor, maar ook tal van tal van badkamermeubels in diverse materialen. Een populair materiaal voor badkamermeubels is melamine. Wat is melamine precies, waarom zou je ervoor kiezen en hoe onderhoud je het? We praten je graag bij.

Lees meer

Badkamertrends 2023: ontdek frisse ideeën voor je nieuwe badkamer

Droom je van een nieuwe, hedendaagse badkamer en heb je nood aan inspiratie? We dompelen je graag onder in de laatste badkamertrends. Ontdek welke nieuwe badkamerelementen kunnen deel uitmaken van jouw droombadkamerinrichting.

Lees meer

Maak kennis met Vitrium van Christian Werner, een nieuwe badkamerserie met compact badkamermeubel en DuruCast UltraResist ronde opzetwaskom

Ontwerper Christian Werner is bekend met het ontwerpen van badkamers en sanitair. Samen met Duravit werkt hij al jaren aan innovatieve oplossingen voor de badkamer. Na zes meubelprojecten heeft hij nu voor het eerst wastafels in combinatie met onderkasten ontworpen. Hier komen optisch en tastbaar interessante materialen samen: terwijl de wastafels van DuroCast UltraResist vervaardigd worden met een mineraalgietproces, worden de onderkasten geleverd met een edel metalen frame met fronten van verlicht glas, hout of verschillende decoratieve afwerkingen naar keuze. Ontdek Vitrium.

Lees meer

Waterbesparende badkamerkranen: bespaar energie en water zonder comfortverlies

Duizenden liters warm water per jaar besparen? Het kan ook bij jou thuis! Dat hoeft je zelfs geen comfort te kosten. Je hebt er enkel waterbesparende kranen voor nodig. Daarmee bespaar je niet alleen op water, maar ook op energie. Vandaag ontdek je hoe je de switch maakt in je badkamer. Kiezen doe je uit een indrukwekkend assortiment stijlvolle wastafel-, douche- en badkranen met waterbesparende functies. Easy!

Lees meer

Shop je droombadkamer bij Facq en geniet tot en met 29 april van onweerstaanbare condities

Op zoek naar een badkamer die bij jouw stijl, budget en woonsituatie past? Facq helpt je de badkamer te vinden die op je lijf geschreven is. Bovendien shop je hem tot 29 april met 10% korting* en maak je kans om je badkamer volledig terug te verdienen. Ontdek gauw meer over de onweerstaanbare condities.

Lees meer

Wastafelopstelling volgens het Bento-Box-principe: maak kennis met Bento Starck Box

Strak georganiseerd zoals een Japanse lunchbox. De inspiratie komt van de traditionele Japanse bentoboxen, die aan de binnenkant door schotten in verschillende compartimenten zijn verdeeld. Met de nieuwe badkamerserie ‘Bento Starck Box’ maken Duravit en designer Philippe Starck een bijzonder designstatement die aan de hoogste architecturale eisen voldoet. Met intelligent onderverdeelde natte en droge zones garanderen de strakke, duidelijk gestructureerde wastafels en ligbaden talloze individuele inrichtingsmogelijkheden.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.