Maak je tuin vakantieproof

De zon speelt verstoppertje deze zomer. Maar relax, zelfs met enkele straaltjes zonneschijn kun je van een vakantie in je eigen hof genieten. Kan je tuin een boost gebruiken? Klimaatbestendig, in je favoriete stijl, onkruidvrij en met een mooi terras? Ontdek hoe je je tuin upgrade zodat je er deze, en nog vele toekomstige zomers van kunt genieten.

Maak je trendy tuin klimaatbestendig

Blijvende gazonschade door tropische temperaturen, wateroverlast en rottende planten door zware regenval... Je tuin krijgt het hard te verduren onder de grillen van het klimaat. Wat nu? Met deze 5 tips maak je je tuin klimaatbestendig en blijft hij toch trendy. 

Lees meer

5 tips voor een goede afwatering van je zwembad

Wanneer we de zon op ons gezicht voelen, dromen we meteen weer over een eigen zwembad. Velen onder ons konden er niet langer aan weerstaan. Want ten opzichte van 2020 merkten de zwembadbouwers een stijging van 20%. Wil jij ook graag genieten van een eigen zwembad deze zomer? Ontdek alvast de 5 tips voor een goede afwatering.

Lees meer

Hoe een tuinpad, oprit of terras aanleggen met klinkers?

Een creatief pad dat bezoekers langs de mooiste plekjes van uw tuin gidst. Een stevige, waterdoorlatende oprit. Een uitnodigend maar onderhoudsvriendelijk terras. U realiseert het allemaal met kleiklinkers. Deze oerdegelijke stenen helpen u om het maximum uit uw buitenruimte te halen. Met onze tips plaatst u vlot zelf uw verharding met klinkers. Uw voordelen: besparing, voldoening én een duurzame verharding.

Lees meer

Welke planten kiezen voor je tuin?

Planten brengen kleur en leven in de tuin, en maken die aantrekkelijker. Welke planten zijn geschikt voor jouw tuin en gewenste tuinstijl? En waar plaats je ze best? Je tuinaannemer adviseert je graag over de beplanting voor je tuin. Daarbij houdt hij/zij rekening met diverse belangrijke factoren. Ontdek waar je best op let bij het kiezen van planten en vraag je tuinaannemer om advies.

Lees meer

Een onkruidvrij terras of inrit met deze tips

Wil jij ook van de zon genieten op je terras, maar kijk je liever niet uit op een terras of oprit vol onkruid? Logisch toch? Steek de handen dus snel uit te mouwen en pak het onkruid aan. Weet je niet goed hoe je er best aan begint? Ontdek het met deze tips.

Lees meer

Een efficiënte afwatering van je terras: dit moet je weten

Plannen om een terras aan te leggen? Voorzie dan zeker afvoergoten. Die zorgen voor een betere en snellere afvoer van regenwater, bovendien slikken ze ook vlot poetswater. Dankzij het licht afhellend oppervlak voorkom je waterplassen op je terras. Waar moet je zoal rekening mee houden? Hier zijn onze beste tips!

Lees meer

Waterpartijen en waterbeheer, onmisbaar in de hedendaagse tuin

Water is een belangrijk element in de tuin. Zo is het niet alleen aangenaam om te genieten van een kabbelend fonteintje of van een plons in het zwembad, daarnaast kun je ook profiteren van de vele voordelen van een goed waterbeheer. Welke bovengrondse infiltratiesystemen en waterelementen kunnen je tuin een boost geven? Ontdek het in deze bloemlezing.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners