Kwaliteitsvol buitenschrijnwerk met knappe uitstraling

3 slanke aluminium ramen en schuiframen om je woning mee te upgraden

Slanke aluminium ramen worden steeds populairder vanwege hun eigentijdse en minimalistische uitstraling. Met hun dunne profielen laten ze overvloedig natuurlijk licht binnenstromen, waardoor een gevoel van ruimte ontstaat. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om grote glasoppervlakken te creëren, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Of je nu een moderne, klassieke of industriële bouwstijl hebt, er is altijd een design van aluminium ramen dat bij jouw smaak past. We stellen je een selectie van 3 slanke ramen en schuiframen voor, te ontdekken bij een Aliplast dealer in jouw buurt

Lees meer

Beleef het hele jaar door fijne buitenmomenten onder je Renson-terrasoverkapping.

Elk jaar opnieuw de zomer afwachten om van het buitenleven te kunnen genieten? Dat kan beter!  Onder je Renson-terrasoverkapping beleef je het hele jaar door zalige buitenmomenten, wat voor weer het ook is. Dineren, sporten, spelen, koken en creatief bezig zijn. Het kan allemaal in jouw Renson-buitenruimte, comfortabel beschermd tegen wind, zon en regen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw overkapping op maat en personaliseer tot in de puntjes. 

Lees meer

Nu gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium (tot 31/10)

Duurzame (ver)bouwplannen? Dan heb je geluk. Tot 31 oktober kan je bij Reynaers Aluminium profiteren van een gratis isolatie upgrade op hun ramen, deuren en veranda's. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem krijg je gratis het HI (High Insulation) systeem. Een aanrader voor iedereen die energie en budget wil besparen. Maak vóór 31 oktober een afspraak bij de Reynaers Aluminium vakman in je buurt en pak je voordeel.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan