Kwalitatieve ruwbouwmaterialen, als goede basis voor je (ver)bouwproject

Kijk je uit naar een nieuwbouwwoning of ga je bijbouwen? Dan is een goede basis om mee te starten belangrijk. Met welke ruwbouwmaterialen bouw jij verder aan je woondromen? Ontdek inspirerende oplossingen voor jouw project.

Wijzigingen regels en voordelen voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen in 2022

Ga je een nieuwe woning bouwen? Dan zijn er in 2022 een aantal zaken die veranderen. Wil je  onder andere in aanmerking komen voor een korting op de roerende voorheffing op je woning? Dan zijn er strengere eisen voor het S-peil. Ook is er een beperking voor de aansluiting op aardgas en stookolie. Wat zijn de nieuwigheden waar je je vanaf nu aan moet voldoen voor nieuwbouw? We zetten het even voor je op een rij.

Lees meer

Duurzame oplossingen voor actuele woonuitdagingen: renoveren, infiltreren en asbest saneren

Het klimaat is een van de thema's die de modale Belg steeds meer bezig houdt. Wil je niet bij de pakken blijven zitten en zelf actie ondernemen om het klimaat te verbeteren? Dat kan door je woning energiezuiniger te maken, gevaarlijk asbest te verwijderen of je perceel te ontharden. De Vlaamse overheid ondersteunt je financieel en Wienerberger biedt oplossingen op maat voor al die uitdagingen.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners