Knappe ruwbouwmaterialen voor een goed gebouwde woning

Dakpan kiezen: waar moet ik op letten?

Waar let je op bij het kiezen van een dakpan? De kleur en de stijl? Prima, maar er zijn nog zoveel meer zaken om te overwegen. Ontdek de aandachtspunten en maak de juiste duurzame keuze voor je hellend of gebogen dak. Met Koramic kleidakpannen ben je een leven lang gerust en kan je op eender welk ontwerp je persoonlijke stempel drukken. Of je nu een vlakke of golvende pan, klein of groot formaat, een verouderd aspect of een moderne uitstraling wil, je hebt tal van opties.

Lees meer

Langdurig mooie gevels: deze gevelstenen helpen witte vlekken en sluier voorkomen.

Gaat u bouwen of verbouwen met baksteen? Dan hebben we een slimme tip voor gevels die jarenlang mooi blijven. Door simpelweg voor geïmpregneerde gevelstenen te kiezen, beschermt u uw gevels tegen lelijke witte vlekken en een grauwe waas. Bovendien profiteert u van eenvoudig gevelonderhoud. Genieten van deze voordelen kost u geen cent extra. U krijgt zelfs 25 jaar garantie tegen vergipsing, het proces dat die onaantrekkelijke witte aanslag veroorzaakt. 

Lees meer

4 nieuwe Cedral gevelcollecties: kwalitatief, duurzaam en tijdloos

Met Cedral gevelbekleding geef je jouw woning precies de uitstraling die je wil. Maar hoe kies je de juiste kleur die past bij zowel je huis als je levensstijl? Om deze keuze te vergemakkelijken, introduceert Cedral de Cedral Collections: vier inspirerende gevelcollecties die inspelen op de hedendaagse woontrends. Ontdek jouw favoriete tintenvraag gratis kleurstalen aan en maak met vertrouwen je keuze.

Lees meer

Bouw je eigentijdse droomwoning met elegante, langformaat betonnen gevelstenen

Droom je van een woning met een hedendaagse bouwstijl? Hou je van strakke gevels en een interessant lijnenspel? Met de panorama gevelstenen bouw je je droomwoning volledig naar jouw smaak. Of je nu houdt van modern of traditioneel, een grote of compacte woning, licht of donker. Benieuwd? Ontdek de mogelijkheden.

Lees meer

Ytong 07: beter, goedkoper én gezonder bouwen met isolerende bouwblokken

Een energiezuinige woning bouwen, daar komt veel bij kijken. Zo moet je in Vlaanderen aan de EPB-eisen voldoen: vereisten rond energieprestatie, thermische isolatie en het binnenklimaat. Bouw je met Ytong 07 blokken van Xella, dan ben je goed op weg. Ytong 07 blokken zijn zowel dragend áls isolerend. Je hebt geen extra isolatie nodig, bouwt zonder koudebruggen en bent zeker van een luchtdicht resultaat. Deze bouwblokken van de nieuwste generatie isoleren extra goed. Bovendien verkrijg je een woning die ademt, wat vochtproblemen helpt vermijden.

Lees meer

Ga je bouwen of verbouwen? Denk in de ruwbouwfase al aan platdakvensters voor genoeg daglicht.

Ben je aan het bouwen? Of grondig aan het renoveren? Denk dan vanaf het begin aan de juiste daglichtoplossingen voor je huis. Platdakvensters installeren is één van de beste manieren. En dit doe je best al tijdens de ruwbouwfase. Met platdakvensters haal je namelijk maximale hoeveelheden daglicht binnen in je woning. Hierdoor geniet je van een natuurlijke en gezonde lichtbron en creëer je een aangename sfeer in huis. Wat moet je hier nog over weten? 

Lees meer

Energie besparen: zo verbeter je de luchtdichtheid van je woning

Door je woning luchtdicht te maken gaat je isolatie optimaal renderen en bekom je een betere isolatiewaarde van je woning. Bovendien help je zo vochtproblemen voorkomen. Klaar voor een lagere energiefactuur? Ontdek dan wat jij kunt doen!

Lees meer

Ga je bouwen? Kies voor betonbouw en geniet van je energiezuinige woning met moderne uitstraling

Droom je van een energiezuinige nieuwbouwwoning in een strakke, moderne look? Dan is betonbouw zeker het overwegen waard. Hoe komt het dat woningen in beton zo energiezuinig zijn? We vertellen je er graag meer over. 

Lees meer

Scoor je GRATIS kaarten voor Bis, bouw- en interieursalon 2024

 

Wil je graag naar Bis, bouw- & interieursalon? Vraag hier je GRATIS kaarten aan en kom langs van 5 oktober t.e.m. 13 oktober 2024 in Flanders Expo in Gent.

 

Lees meer

Verlaag de U-waarde van je buitenmuren

Hoeveel warmte verliest je woning? Om de warmteverliezen te bepalen houdt men rekening met het isolatiemateriaal, maar ook met de andere onderdelen zoals de buitenmuren of het dak. Ontdek innovatieve oplossingen om je buitenmuren efficiënt te isoleren. Wil je ook BEN bouwen? Schrijf je in voor de BEN-challenge!

Lees meer

Ontdek de kracht van nieuwe binnendeuren tijdens de Opendeur in september bij NORDEX

De herfst komt eraan. We trekken van de tuin terug naar binnen. Geeft het nieuwe seizoen u zin om uw interieur een update te geven? Overweeg dan zeker binnendeuren op maat van NORDEX. Ga eens kijken in één van de 6 ruime showrooms om uw favorieten te ontdekken. En profiteer bij je offerte in september van extra voordelen. 

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.