Je keuken smaakvol uitgerust

Kookplaat advies: welke kookplaat past bij mij?

Zelfs als je kookambities niet verder reiken dan een smakelijk omelet, waardeer je vast de luxe van een degelijke kookplaat. Is jouw kookplaat aan vervanging toe, of ga je een nieuwe keuken plaatsen? Ga dan zeker op zoek naar de juiste kookplaat voor jou. Want daarmee is koken zoveel fijner en comfortabeler. Ontdek advies voor je keuze, plus handige extra’s die je niet meer zal willen missen.

Lees meer

Gespot: stijlvolle dampkappen met slimme snufjes voor de hedendaagse keuken

Wanneer je uitkijkt naar een dampkap voor je nieuwe of gerenoveerde keuken mag je best kritisch zijn. Vergeet de lelijke, luidruchtige toestellen van weleer. Een hedendaagse dampkap past bij de stijl van je keuken, werkt efficiënt zonder lawaai te maken en komt met handige extra’s. Voor je enthousiast gaat bestellen, ontdek je samen met ons de mogelijkheden. Zo kom je snel je ideale match op het spoor. Een verademing!

Lees meer

Altijd binnen handbereik: de perfecte lade-indelingen

De perfecte keukenbeleving, dat wil van Hoecke uit Sint-Niklaas zijn klanten, en bij uitbreiding hun consumenten, bieden. Het familiebedrijf is al decennia gekend voor uitstekend meubelbeslag van Blum en een uitmuntende service. Maar ook de lade-indelingen van Orgalux passen volledig in hun verhaal én in hun voorgemonteerde Blum en TA’OR lades. Ontdek hoe je zonder zorgen met behulp van slimme bestelmanieren de juiste keuzes kunt maken. 

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners