Je dak maximaal benut

Zin om je dak een upgrade te geven? Met een nieuwe dakbedekking of misschien wel met een groendak of dakterras? Met de hulp van een professional of op eigen kracht? Overzie onze info en tips om je dak maximaal te benutten.

Terras of dak isoleren: te weinig ruimte voor isolatie, wat nu?

Hoe isoleer je een plat dak of terras, wanneer de ruimte daarvoor heel beperkt is? Simpel, je grijpt naar de ultradunne Deck-VQ® panelen. Daarmee isoleer je maximaal, zonder dat er structurele aanpassingen nodig zijn. Ontdek deze innovatie en profiteer mee van de laagste warmtegeleidingscoëfficiënt op de markt.

Lees meer

Isoleren van boven naar beneden: begin met het dak!

Warme lucht stijgt, dat is algemeen geweten. Toch wordt het effect van dakisolatie nog te vaak onderschat. Wil je het energieverbruik van je woning laten dalen? Dan is het dak het ideale starpunt. Het type isolatie dat je het best gebruikt, hangt af van verschillende factoren. Ontdek ze hier.

Lees meer

Waarom nú het moment is om zelf je plat dak te leggen

Meer en meer mensen gebruiken de extra tijd door de Corona-maatregelen om in hun huis en tuin te werken. Ook tijdens het zomerverlof wordt er aardig geklust. Misschien zijn je bijgebouwen toe aan een (nieuw) plat dak? Gebruik onze tips om zelf aan de slag te gaan met nieuwe dakbedekking.

Lees meer

Je dak renoveren & isoleren, da’s problemen voorkomen en besparen

Een kwalitatief dak blijft niet eeuwig in topconditie. Is je dak ouder dan 20 jaar? Zit je nog met een onderdak in asbest? Dan overweeg je best om je dak te vervangen. Zo voorkom je immers grote (vocht)problemen. Denk ook aan dakisolatie, want dat is tegenwoordig een must. Bovendien levert dakisolatie jou een fikse besparing op.

Lees meer

Waarom kleidakpannen zo populair zijn

Kleidakpannen, of ook wel keramische dakpannen, zijn een slimme keuze voor de bedekking van je hellend dak. Je hebt hier heel wat mogelijkheden. Ontdek de troeven van deze veelvoorkomende dakbedekking.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners