Isolerend buitenschrijnwerk

Gooi je je geld liever niet langs de ramen en deuren naar buiten? Dan is een investering in goed isolerende raam- en deurprofielen, en beglazing een must. Ook screens spelen een belangrijke rol. Bekijk onze heldere buitenschrijnwerktips en ontdek hoeveel je hiermee wint.

Waarom kies je best voor hoogrendementsglas?

Wist je dat hoogrendementsglas tot drie keer beter isoleert dan gewoon dubbel glas? Met hoogrendementsglas bespaar je heel wat qua verwarmingskosten en ervaar je een aangenaam wooncomfort in huis. Ontdek er snel meer over.

Lees meer

Dilemma: zonwering binnen versus buiten

We houden allemaal van de zalige zon. Toch? Het doet ons ook heel veel goed, want we hebben licht nodig om te kunnen functioneren. Maar wanneer de zon echt brandt, is het snel te veel van het goede. En dan zijn er gelukkig enkele oplossingen om de hitte buiten te houden. Een energieverslindende airco is niet meer aan de orde, zonwering wel, maar dan rijst de vraag: "Wat is er efficiënter binnen- of buitenzonwering?"

Lees meer

Op zoek naar een duurzame oplossing voor je ramen en deuren?

Reynaers Aluminium wil de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren, vandaag én in de toekomst. Duurzaamheid staat voorop. Hun producten maken gebouwen bijzonder energie-efficiënt, zijn 100% recycleerbaar en gaan een leven lang mee. Ook binnen de werking van het bedrijf leveren ze continu duurzame inspanningen. Ontdek hoe Reynaers Aluminium zich elke dag inzet voor een duurzame wereld.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners