Isolatie

Aangenaam warm in de winter, heerlijk verkoelend in de zomer. Een goed geïsoleerde woning verhoogt het comfort en je energiebesparingen. Ontdek isolatietoepassingen om je woning nog aangenamer te maken.

Isoleren van buitenmuren: dit zijn de mogelijkheden

Muurisolatie is een investering die je veel oplevert: je profiteert van een lagere energiefactuur, draagt je steentje bij voor het milieu en je verhoogt de waarde van je woning. Bovendien kun je genieten van premies. Mooi meegenomen toch? Welke methode kies jij om je muren te isoleren? Ontdek er snel meer over.

Lees meer

Isolerende ramen: welk type kiezen?

De keuze van je nieuwe ramen is een belangrijke beslissing. Nieuwe ramen isoleren sowieso beter tegen koude, warmte en geluid. Het verschil merk je meteen. Maar kies je nu best voor pvc, hout of aluminium?

Lees meer

Waarom kiezen voor isolerende chape?

Met vloerisolatie voorkom je dat de warmte in huis via het vloeroppervlak verloren gaat. Je kunt kiezen voor een isolerende chape. Wat zijn de voordelen en mogelijkheden hiervan? Dat kom je hier te weten.

Lees meer

Je dak isoleren: vermijd deze veelvoorkomende fouten!

Je dak isoleren is een prima manier om energie te besparen, een slimme investering dus. Maar de klus moet wel gebeuren zoals het hoort, anders riskeer je vocht- en schimmelproblemen. Ontdek hoe het niet moet, en leer ervan. Een gewaarschuwd man … Precies!

Lees meer

Ontdek de ingrediënten van een perfect geïsoleerd dak

Een geïsoleerd dak levert je heel wat voordelen op. Tenminste als het juiste materiaal gebruikt wordt en er op de juiste manier geïsoleerd wordt. Via een slecht of niet-geïsoleerd dak gaat er enorm veel warmte verloren. Uitstekende dakisolatie en een goede uitvoering is goud waard. Wat is er nodig bij de na-isolatie van een dak om zo het beste resultaat te bereiken? Ontdek het hier. 

Lees meer

Isoleren van je ondergronden met vloerisolatie

Na de buitenmuren en het dak start je best met het isoleren van de ondergronden van je woning. Vloeren boven koude ruimtes of aarde geven heel wat koude af. Bovendien gaat hier heel wat energie langs verloren. Ontdek hoe vloerisolatie hierbij kan helpen.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan