Interieurmetamorfose: nieuwe wanden en plafonds

Hoe een plafond verven zonder strepen?

Wil je je plafond een nieuwe verflaag geven, maar twijfel je eraan of je wel een mooi egaal resultaat zal bekomen? Wees gerust, met wat goede tips en de juiste producten verf je makkelijk zelf je plafond. Ook als je voor een resultaat zonder strepen wil gaan. Wij tippen jou hoe je strepen voorkomt en delen tips voor een perfect geverfd plafond.

Lees meer

Maak komaf met sfeerloze witte interieurs: pak je wanden aan!

Heb je gebouwd of zijn je muren pas gerenoveerd? Dan word je hoogst waarschijnlijk geconfronteerd met grote oppervlaktes witte, kale wanden. Hemels voor fans van een minimalistisch interieur, maar geef toe, echt gezellig is zo’n witte doos niet. Klaar om de wanden in je interieur op te fleuren? Ontdek de mogelijkheden.  

Lees meer

Nieuwe gipsplaat met isolatielaag Knauf InTherm PUR

De isolatiemarkt is nog lang niet verzadigd. Nog steeds zijn heel wat bestaande gebouwen onvoldoende geïsoleerd, maar niet overal is gevelisolatie langs buiten mogelijk. Knauf speelt in op die dringende behoefte met een betaalbare oplossing voor het isoleren van de binnenmuren en zoldering. De isolerende gipsplaat InTherm PUR garandeert een maximale isolatie bij minimale dikte.

Lees meer

Ontdek hoe je de juiste verf voor jouw schilderwerken kiest

‘Elke pot verf is goed genoeg is om te schilderen’, dat idee is (gelukkig) stilaan achterhaald. Als je lang wil genieten van mooi geschilderde muren, plafonds, deuren… dan maak je beter een weldoordachte keuze. Juiste kwaliteitsverf die geschikt is voor de ondergrond die je wil schilderen vermijdt afbladderende verf of andere verfproblemen.

Lees meer

Asbest in je oud pleisterwerk? Zo ben je zeker!

Als je verbouwt bespaar op je heel wat kosten door zelf je woning te strippen. Maar je komt ook wel eens voor verrassingen te staan. Zoals de ontdekking van asbest bijvoorbeeld. Wist je dat deze schadelijke vezels in het verleden soms ook in pleisterwerk gebruikt werden? Wat moet je weten voor je je gepleisterde muren met de (sloop)beitel te lijf gaat?

Lees meer

Een kleur verf kiezen voor je plafond: dit moet je weten!

Een kleur kiezen voor je plafond, hoe moeilijk kan het zijn ... Je kiest gewoon een kleur die je mooi vindt, toch? Niet helemaal. Kleuren beïnvloeden de beleving van een ruimte. Met de juiste tint duw je minpuntjes naar het achterplan en accentueer je positieve details. Ontdek onze tips en sta even stil bij het gewenste effect. Je krijgt er geen spijt van!

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners