Interieurmetamorfose met mooie wanden

Wil je graag je interieur opfrissen? Dan is het een goed idee om je muren aan te pakken. Ga aan de slag met verf, behang, hout of andere muurbekleding. Laat je inspiratie de vrije loop, ontdek onze beste tips.

Maak komaf met sfeerloze witte interieurs: pak je wanden aan!

Heb je gebouwd of zijn je muren pas gerenoveerd? Dan word je hoogst waarschijnlijk geconfronteerd met grote oppervlaktes witte, kale wanden. Hemels voor fans van een minimalistisch interieur, maar geef toe, echt gezellig is zo’n witte doos niet. Klaar om de wanden in je interieur op te fleuren? Ontdek de mogelijkheden.  

Lees meer

Afwasbare verf voor binnenmuren: hoe de juiste verf kiezen & hoe vlekken afwassen?

Geverfde muren krijgen heel wat te verduren. Kies daarom zeker voor verf die tegen een stootje kan. Want na verloop van tijd kunnen er vuile vlekken of strepen op je geschilderde muur komen. Denk maar chocohandjes, een veeg van een vuile schoen of - erger nog - stift op de muur... Met kwaliteitsverf op je muur heb je dan alvast een streepje voor. Geverfde muren kunnen perfect afgewassen worden, als je het juist aanpakt natuurlijk. 

Lees meer

Zelf wandtegels plaatsen in de keuken: tips en stappenplan

Tegels blijven een populaire keuze voor een spatwand in de keuken. En het leuke is dat je ze ook zelf kunt plaatsen. Heb je nog nooit getegeld? Geen probleem, met de juiste info, materiaal en je beste doe-het-zelf skills plaats je vlot je eigen tegelspatwand. Wat moet je weten? Ontdek onze adviezen.

Lees meer

Hoe schilderen met een verfspuit?

Een verfklus in het vooruitzicht? Je kunt natuurlijk aan de slag met je verfborstel en verfrol, maar met een verfspuit gaat je klus extra snel vooruit. Bovendien kun je er een strak resultaat mee realiseren, als een echte pro. Hoe werk je met een verfspuit? Waar moet je op letten? Je ontdekt het hier.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners