Inspirerende interieurklussen

Tijdens de herfst- en wintermaanden brengen we allemaal meer tijd binnen door. Misschien kriebelt het nu nog meer om je interieur aan te pakken? We inspireren je graag met enkele klustips en interieurtrends.

Zo installeer je zelf de perfecte inloopdouche

Altijd al gedroomd van een heerlijk ruime inloopdouche in de badkamer? Groot gelijk, want de voordelen zijn talrijk. Ga je zelf aan de slag dan is het altijd opletten geblazen, want het kleinste foutje heeft grote gevolgen. Knauf heeft nu een volledige afdichtingskit samengesteld om de installatie van a tot z af te werken. Op het DIY-platform Atelier Knauf wordt de hele procedure stap voor stap uitgelegd.

Lees meer

Bevorder je nachtrust en kies de juiste kleuren voor je slaapkamer

De invloed van kleur in ons interieur is niet te onderschatten. Maak daarom steeds een weldoordachte kleurkeuze. Zeker in de slaapkamer! Bevorder de goede nachtrust en sta ‘s morgens goedgeluimd op door de juiste verfkleuren te kiezen. We helpen je op weg met enkele kleurtips om de slaapkamer van je dromen te schilderen.

Lees meer

Maak werk van een inspirerende werkplek

We werken steeds meer van thuis uit en de coronacrisis heeft dat proces alleen maar versneld. Hoog tijd dus om werk te maken van je home office. Ontdek hoe de juiste vloer hierbij kan helpen. Met deze lifestyletips creëer je een inspirerende ruimte waar je het beste uit jezelf kan halen.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners