Inrichtingstips voor een geslaagd interieur

Hoe mdf schilderen als een pro? Volg dit stappenplan.

Wil je je mdf-keukenkastjes opfrissen of je mdf-binnendeur een trendy kleur geven? Ontdek dan gauw de beste aanpak voor het schilderen van mdf. Met ons handige stappenplan krijg je ook zonder ervaring een goed resultaat. Laat die complimentjes maar komen! 

Lees meer

Kastdeuren: ontdek de klapdeur van de toekomst (met geïntegreerd beslag!)

Wat als bij een klapdeur de schoonheid vanbuiten en de kracht vanbinnen zat? Het AVENTOS HKi klapdeursysteem bewijst het: techniek en design kunnen perfect hand in hand gaan. Blum maakte de perfecte beweging van hun klapdeursysteem zo compact, dat dit naadloos past in de kastzijwand. Hierdoor wordt het systeem onzichtbaar, bovendien gaat er geen waardevolle kastruimte verloren. Tijd voor een kennismaking.

Lees meer

Hoe een binnenmuur isoleren met een voorzetwand?

Wil je je buitenmuren isoleren, maar is gevelisolatie niet haalbaar? Dan is isolatie langs binnen waarschijnlijk de beste optie. Een muur isoleren langs de binnenkant kan je ook zelf, zolang je maar weet hoe. Vandaag leer je hoe je je binnenmuren isoleert met een voorzetwand, aan de hand van een helder stappenplan. Succes gegarandeerd!

Lees meer

De legrichting en het formaat van je vinylvloer: dit effect heeft het op je ruimtes

Je vloer neemt een grote oppervlakte van je ruimtes in en heeft dus een grote impact op je interieur. Dat maakt het kiezen van een nieuwe vloer er niet makkelijker op. Ga je voor een vinylvloer? De legrichting en het formaat van je vloertegels of -planken hebben elk hun eigen effect op je ruimte. Wat moet je hierover weten? 

Lees meer

Trends binnendeuren: deze materialen en afwerkingen geven je interieur een hedendaags karakter

In hedendaagse woningen zijn grote, open ruimtes nog steeds populair. Ondanks deze trend, hebben binnendeuren nog een belangrijke functie. Zowel functioneel als esthetisch. Wil je je interieur graag meer cachet geven met nieuwe, moderne binnendeuren? Laat je dan inspireren door deze vijf trends. 

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.