Inrichtingsoplossingen om je interieur stijlvol te verfraaien

Een creatief interieur met magneetverf en schoolbordverf: tips & tricks

Zin om je interieur een creatieve touch te geven? Als je een wand beschildert met magneetverf, dan kan je er eenvoudig nota’s, foto’s en kunstwerkjes aan ophangen met magneten. En schilder je een muur met schoolbordverf, dan kan je erop schrijven met krijt. Dat schept mogelijkheden! Hang wekelijks de nieuwste tekeningen van je kids aan de muur, gebruik een handig memobord in de keuken of upgrade je thuiskantoor. Ontdek meer originele ideeën en leer hoe je aan de slag gaat.  

Lees meer

Hoe een douchewand betegelen? Ontdek een stappenplan van experts.

Wil jij de wanden van je douche betegelen? Die klus kan je gerust zelf aanpakken. Met een betrouwbaar stappenplan erbij, krijg ook jij een perfect resultaat. In dit artikel ontdek je de juiste aanpak voor het betegelen van je douchewanden. Deze professionele tutorial en nog vele andere vind je op Atelierknauf.be, het online klusplatform van Knauf. Daar kan je ook de video’s checken, waarin je ziet hoe een professional deze klus aanpakt. Eindelijk helder klusadvies waar je echt wat aan hebt!

Lees meer

Hoe een betonvloer egaliseren?

Je betonnen vloer repareren en egaliseren? Op het eerste zicht een karwei voor professionals. Tenzij we je op weg helpen met de tutorial Een betonvloer egaliseren: een duidelijk stappenplan waarmee je zelf aan de slag kan. Ontdek daarnaast Atelier Knauf, een online platform met handige tutorials voor uiteenlopende klussen.
 

Lees meer

Floorify Performance: nieuwe innovatieve ondervloer voor je vinylvloer

Plaats je een vinylvloer, dan mag een ondervloer niet ontbreken. Een ondervloer egaliseert kleine oneffenheden in de ondergrond zodat je een egale, vlakke basis bekomt voor je planken of tegels. Anderzijds vangt hij schokken op, wat de impactresistentie en het loopcomfort van je vloer verhoogt. Naast hun bestaande Comfort ondervloer, lanceert Floorify nu een nieuwe, innovatieve ondervloer: Floorify Performance. Welke ondervloer is het beste voor jouw vinylvloer? We helpen je graag de juiste keuze maken.

Lees meer

Hoe perfect vlak vloertegels leggen in de badkamer?

Ga je een vloer met XL-tegels leggen in je badkamer? Dan wil je vast het geheim kennen voor een vlak en egaal resultaat. Wel vooruit: jouw partner in crime is het handige nivelleersysteem voor tegels (KLS) van Knauf. De KLS-kit bevat zowel clips, spieën als een speciale aandruktang. Ontdek je stappenplan met video’s op Atelier Knauf en leg zelf je perfect vlakke badkamervloer met de KLS-kit. Het lukt ook als je geen ervaring hebt!

Lees meer

Hoe vernis je een houten vloer? Check dit stappenplan!

Schuivende stoelpoten, hoge hakken, spelende kinderen … Een houten vloer kan het zwaar te verduren krijgen. Gun hem daarom elke 4 tot 5 jaar een behandeling met vernis. Met die duurzame bescherming laat intensief gebruik geen sporen na op je vloer. Ontdek snel hoe je zelf je vloer vernist.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners