Ingrediënten voor een succesvolle nieuwe keuken

Met deze tips maak je je keuken ruimer

Als je meer ruimte wil creëren in je keuken, dan bestaan er hiervoor verschillende oplossingen. Je kan ook diverse oplossingen combineren, dat hangt af van je mogelijkheden en indeling van de keukenruimte. Al blijft er één constante: maatwerk is het sleutelwoord. Kies je voor vakmanschap, dan zit je altijd goed.

Lees meer

Een keuken kopen: welke stappen doorloop je?

Een nieuwe keuken kopen, het is een uitdaging waarbij heel wat komt kijken. Van het plannen en ontwerpen tot het vinden van de juiste materialen en apparatuur. Ontdek alvast de stappen die je doorloopt bij het aankoopproces van een keuken. Zo weet je perfect wat je te wachten staat als je straks je keuken gaat kiezen en kopen. Want voor deze aankoop ga je niet over één nacht ijs, toch?

Lees meer

Spoelbakken met een luxueuze metaallook: geef je keuken een kunstzinnige touch

Je keuken een elegante, kunstzinnige uitstraling geven? Dat doe je met een spoelbak uit de Mythos Masterpiece collectie van Franke. Kies je favoriet uit de pure metallic tinten (koper, goud of antraciet) en realiseer je unieke, tijdloze meesterwerk. Met bijpassende kranen en accessoires maak je het plaatje compleet. Daarna is het genieten van de onderhoudsvriendelijke kwaliteit die je van Franke gewoon bent, jaar in jaar uit.

Lees meer

Zelf je nieuwe granieten werkblad uitkiezen in de werkplaats? Het kan bij Dovy!

Heb je je oog laten vallen op een Dovy-keuken met werkblad in natuursteen, dan kan je het nieuwe werkblad zelf gaan uitkiezen in hun nieuwe werkplaats in Roeselare. Je komt op afspraak naar de fabriek en kiest uit een breed gamma aan platen natuursteen die er op voorraad zijn, dit zijn er maar liefst 3.600 bij volledige capaciteit. Zelfs als extreem kritische (ver)bouwer vind je zo je ideale match: het natuurstenen werkblad dat aan al je eisen voldoet. Ontdek snel hoe het werkt.

Lees meer

Welke keukenstijl kiezen? Ontdek populaire kanshebbers en krijg advies op maat.

Je hebt vast al leuke ideeën voor je nieuwe keuken. Maar weet je ook al welke keukenstijl je wil? De juiste keukenstijl kiezen, is belangrijker dan je misschien zou denken. Hoe je keuken eruitziet, heeft een grote invloed op je interieur, maar ook op de sfeer in huis. Klopt, een keukenstijl kiezen kan een uitdaging zijn. De mogelijkheden zijn immens, bovendien hebben veel keukenstijlen overlappende kenmerken. Bouwinfo stoomt je klaar voor je keuze en tipt hoe je advies op maat krijgt. Ready, set, go!

Lees meer

Upgrade je keuken tot een plek van culinaire creativiteit en onvergetelijke momenten

De lekkerste gerechten creëren, toosten op het leven met je beste vriend(in), een nieuw receptje uitproberen met je kids … De keuken is waar het allemaal gebeurt, en dat beseffen ze bij Franke maar al te goed. Geweldige kookprestaties en fijne momenten verdienen een geweldige setting. Vanuit die overtuiging ontwikkelt Franke perfect geïntegreerde keukenoplossingen die uitblinken in esthetiek en duurzaamheid. Ontdek welke innovaties het verschil maken en verover het podium met je kookkunsten!

Lees meer

Zijn je keukenkasten klaar voor 1240 spullen?

Het huishouden combineren met een gezin én een carrière wordt een steeds grotere uitdaging. Om een chaotische levensstijl te vermijden, moeten we meer nadenken over de praktische inrichting van ons huis en vooral van onze keukenkasten. Van Hoecke, expert in functioneel meubelbeslag, geeft met het merk ORGALUX verschillende keukenkastonderdelen voor een opgeruimd bestaan én helpt je met je 1240 keukenspullen. 

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners