Het terras aan je woning of appartement: place to be

Nood aan een aangenaam plekje buiten je woning of appartement? Dan is een terras ‘the place to be’. Benieuwd hoe je je nieuwe terras kunt inrichten? Ontdek verschillende materialen, plaatsingstips en afwateringsmogelijkheden. 

Een balkon of terras aanleggen voor je appartement: waarop letten?

Als je in een appartement woont, is een eigen terrasje of balkon een echte plus. Die kostbare vierkante meters in de buitenlucht bieden veel mogelijkheden om te ontspannen en samen te genieten. Bovendien zorgen ze voor financiële meerwaarde. Hoe groot mag je balkon zijn? Welk type balkon kiezen? Hoe zorg je voor een stevige balkonvloer? Ontdek de antwoorden op je praktische vragen. 

Lees meer

Een terras dat je doet wegdromen? Ga voor beton!

De zon komt eraan. Hoe heerlijk is het om in de zomer meer buiten dan binnen te leven? Zeker wanneer jouw buitenruimtes even comfortabel aanvoelen als je binnenruimtes. Zoals je terras. Met beton maak je er een heus totaalconcept van. Harmonieus, comfortabel en stijlvol. Van de megategel tot en met jouw tuinmeubilair in fluweelzacht beton.

Lees meer

Inspiratie voor je terras: ontdek de vele verhardingen

Droom je van een eigen terras om in de zomer heerlijk te ontspannen? Op welk type verharding laat jij graag je voeten rusten? Trek je de vloer van binnen door naar buiten? Of wil je liever iets compleet anders? We inspireren je graag met verschillende ideeën voor terrasverhardingen.

Lees meer

Een duurzaam plankenterras in enkele klikken geplaatst

Droom je van een mooi plankenterras dat lang zijn uitstraling behoudt? Eentje die snel en gemakkelijk geplaatst is zodat je er meteen van kunt genieten? Gevonden! Ontdek alles over een duurzaam terras met Twinson composietplanken en het innovatieve  Twinson Click systeem. Zet de cocktails en hapjes maar al klaar.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners