Het pad naar een geslaagde tuin

Wil je een stukje rondom je huis verharden voor een terras, oprit of parkeerplaats? Nog gauw enkele herfstklussen doen? We leiden je de weg naar enkele materialen en ingrepen die nu en de volgende seizoenen nog goed van pas kunnen komen.

Onderhoudstips om je afvoergoten in topvorm te houden

Of je nu kiest voor een afvoergoot met een sleufrooster of een discrete sleufgoot, een goed onderhoud is noodzakelijk om je tuinafwatering zo lang mogelijk te kunnen gebruiken. Maar hoe ga je het best te werk en waarop moet je allemaal letten? Met deze tips wordt het onderhoud van je afvoergoten kinderspel.

Lees meer

Hoe een terras chappen?

Plannen om een terras aan te leggen, zodat je extra kan genieten van het buitenleven en je tuin? Dan heb je mogelijk enkele vragen. Welke chape gebruik ik best voor een terras? Wat is de minimum dikte van een chape voor een terras? Hoe kan je chape maken voor je terras? Lees ons advies voor het chappen van een terras en bekom een professioneel resultaat dat een tiental jaar mooi blijft. 

Lees meer

Ecologisch én esthetisch: waterpasserende verharding

Ze spelen zich ongetwijfeld nog scherp af in je hoofd: die verschrikkelijke beelden van de watersnood deze zomer. Het zijn situaties die we in ons land niet verwachten. Door de klimaatverandering is de kans reëel dat we het nog eens meemaken. Spijtig genoeg. Nochtans kunnen we maatregelen treffen om wateroverlast te beperken. Waterdoorlatende verharding is alvast een eerste stap!

Lees meer

Hoe zelf chape leggen?

Wil je graag zelf je vloer plaatsen? Dan is het belangrijk om een goede basis te hebben. Je chape moet perfect liggen om je vloerafwerking correct te kunnen plaatsen. Je kan tegenwoordig makkelijk zelf chape leggen, zelfs als je geen ervaring hebt. Ontdek hoe je aan de slag gaat en maak kennis met een handig zelfbouwsysteem.

Lees meer

Een balkon of terras aanleggen voor je appartement: waarop letten?

Als je in een appartement woont, is een eigen terrasje of balkon een echte plus. Die kostbare vierkante meters in de buitenlucht bieden veel mogelijkheden om te ontspannen en samen te genieten. Bovendien zorgen ze voor financiële meerwaarde. Hoe groot mag je balkon zijn? Welk type balkon kiezen? Hoe zorg je voor een stevige balkonvloer? Ontdek de antwoorden op je praktische vragen. 

Lees meer

De 5 fluweelzachte sterktes van Smooth beton

Wat de Smooth-collectie van Ebema_Stone&Style zo bijzonder maakt? Elke Smooth-betonoplossing pakt uit met een fluweelzachte afwerking en combineert die met de oersterke voordelen van beton. Dankzij de vele productmogelijkheden leent dit assortiment zich bovendien uitstekend voor een harmonieus totaalconcept van je tuin en terras. Ontdek de 5 sterktes van Smooth. 

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners