Het gepaste buitenschrijnwerk voor jouw woning

Ontdek Miniline, het minimalistische schuifraam voor maximale lichtinval

Miniline, da’s net een openschuivende glazen wand. Geniet van een maximale transparantie: alle aluminium profielen van dit minimalistisch schuifraam worden namelijk onzichtbaar ingebouwd. Blijft over: enkel het verticale aluminium profiel van slechts 20 mm breed. Je woning en de ruimte rondom worden één. Deze ramen kunnen tot 4 meter hoog gemaakt worden. Een optimaal uitzicht en volop natuurlijk licht in huis, what’s not to like?

Lees meer

Drie grote bouwtrends die ook voor zonwering van belang zijn

We bouwen steeds bewuster, letten op ons energieverbruik en kiezen voor duurzame materialen. Zo investeren we in een beter milieu én in meer comfort. Zonwering speelt ook steeds meer een belangrijke rol in hedendaagse woningen. Welke drie trends betekenen iets voor de bouw- en zonweringsmarkt?

Lees meer

Ramen en deuren: kies uit stijlvolle kleuren en combineer materialen zonder kleurverschil

Op zoek naar de perfecte ramen en deuren voor jouw woning? Bij Deceuninck helpen ze je graag bij het vinden van jouw ideale match. Of je nu gaat voor aluminium of kunststof, je kiest steeds uit een breed gamma stijlvolle kleuren. Niet enkel is er nu nog meer kleurkeuze bij hun kunststof ramen, je kan bovendien aluminium en kunststof ramen combineren in jouw project zonder kleurverschil. Configureer je ramen en deuren online en bezoek een verdeler voor advies op maat.

Lees meer

Nieuwe buitendeur? Kies voor een isolerende voordeur in aluminium en bespaar.

Naast het design en een verhoogde veiligheid is de isolatiewaarde van een buitendeur minstens even belangrijk. Misschien zelfs het belangrijkst in deze tijden van hoge energiekosten. Laat je een isolerende voordeur plaatsen, dan zorg je meteen voor een warme entree. Waar let je op? Wat zijn de voordelen en mogelijkheden van isolerende aluminium voordeuren?

Lees meer

Carport versus garage: waar staat jouw auto het best?

Ben je gehecht aan je wagen? Dan is een overdekte plek om hem te stallen zeker een must. En als het kan, het liefst op je eigen bouwperceel. Een dilemma dat heel veel (ver)bouwers bezighoudt is dan ook: carport of garage? Beide opties hebben hun voor- en nadelen. Waar geef jij je wagen onderdak? Maak mee de vergelijking en vergemakkelijk zo je keuze. 

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.