Handige tools voor de doe-het-zelver

Vloerverwarming plaatsen: hoe een legplan op maat opstellen?

Wil je vloerverwarming plaatsen in je woning, dan heb je een goed legplan nodig. Op de plattegrond zie je onder meer hoe de verwarmingsbuizen aangelegd moeten worden in de ruimte. Als je je vloerverwarming bestelt bij Solyd Zelfbouw, dan tekenen hun specialisten jouw legplan op maat uit. Plaats je bovendien zelf je vloerverwarming met hun begeleiding, dan hoef je geen professional in te huren. Een stevige besparing!

Lees meer

Efficiënt en duurzaam energie verbruiken? Plaats zelf je slimme elektriciteit!

De toename van de elektrische wagens, de komst van de digitale meter, strengere wetgeving en het capaciteitstarief. Alles wijst erop dat we ons energieverbruik moeten verduurzamen en optimaliseren. Een moderne elektrische installatie helpt je daarbij. Ontdek hoe, en stoom je woning klaar voor de toekomst! Duur? Dat valt enorm mee. Door te kiezen voor een zelfbouwpakket, kan je tot 50% besparen op de kosten van je project.

Lees meer

Alle praktische info over Bouw&reno 2023

Op Bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs, van zaterdag 14 tot en met zondag 22 januari 2023 in Antwerp Expo, ontdek je de laatste woontrends en alle mogelijke nuttige tips en advies, adressen en ideeën voor een geslaagd bouw- of verbouwproject.

Lees meer

Wat maakt Tec7 de nummer 1 voor verlijmen, monteren en afdichten?

Er bestaan heel wat lijmen en kits om jou als klusser het leven makkelijker te maken. Eentje werkt zo fijn en goed, dat het een echte favoriet is. Tec7 is al jaren de onklopbare nummer één voor het verlijmen, monteren en afdichten van uiteenlopende materialen. Wat is het geheim achter de topprestaties van Tec7? Je ontdekt het zo!

Lees meer

Energie besparen met lage temperatuur radiatoren, hoe doe je dat?

De hoge energieprijzen doen ons uitkijken naar goedkope maar efficiënte manieren om onze woning te verwarmen. Is je woning goed geïsoleerd? Dan kan je energie besparen met lage temperatuur radiatoren. Dat zijn convectoren die op een lagere temperatuur werken dan elektrische convectoren. Je sluit ze aan op een warmtepomp, of een cv-ketel. Ontdek hoe het werkt en bespaar meer dan 50% op je verbouwbudget door je technieken zelf te plaatsen.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners