Haal het beste uit je badkamersanitair

Genieten van meer comfort in je badkamer, wie droomt er niet van? We selecteerden enkele slimme sanitaire badkamer-oplossingen die je hierbij kunnen helpen. Ontdek de voordelen van een hangtoilet, een innovatieve douchegoot, de laatste trends in douchedesign en waterbesparende tips.  

Badkamertrend: douchewanden met Soft zwart en gezandstraalde decors

Droom je van een unieke badkamer, helemaal ingericht naar jouw smaak? Dan kun je ook je douchewanden personaliseren. Profielen, beslag, grepen in allerlei mogelijke kleuren, gecombineerd met verschillende glasdecors, de mogelijkheden zijn uitgebreid. De trendkleur ‘Soft zwart bijvoorbeeld’, voegt elegantie toe aan je badkamer. Bovendien laat het zich prima combineren met gezandstraalde decors. Ontdek  meer over deze stijlvolle combinatie.

Lees meer

‘Op welke hoogte plaats je je regendouche?’ en andere vragen over je regendouche beantwoord

Zachte, warme waterdruppels die over je glijden, da’s zalig genieten! En je hoeft hiervoor niet te wachten op een regenbui tijdens een warme zomerdag. Met een regendouche haal je het ultieme wellness-gevoel in huis. Waar hou je rekening mee als je zo’n douche wilt (laten) installeren? Hoe hoog plaats je de douchekop? Verdiep je in de mogelijkheden en kies je favoriet uit diverse regendouches.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners