Gevelmaterialen

Wil je het lekker warm hebben in huis en je niet blauw betalen aan je energiefactuur? Dan voorzie je je gevel best van een isolerend jasje. Laat je inpakken door enkele trendy gevelmaterialen.

Duurzame oplossingen voor actuele woonuitdagingen: renoveren, infiltreren en asbest saneren

Het klimaat is een van de thema's die de modale Belg steeds meer bezig houdt. Wil je niet bij de pakken blijven zitten en zelf actie ondernemen om het klimaat te verbeteren? Dat kan door je woning energiezuiniger te maken, gevaarlijk asbest te verwijderen of je perceel te ontharden. De Vlaamse overheid ondersteunt je financieel en Wienerberger biedt oplossingen op maat voor al die uitdagingen.

Lees meer

Vochtige buitengevel: oorzaken en hoe te behandelen

Je buitengevel dient als robuuste bescherming tegen alle soorten weersomstandigheden. Hij krijgt dan ook sterk af te rekenen met weer en wind. Dat is meestal geen probleem, maar op termijn kan er zeker in oudere huizen toch een vochtprobleem ontstaan. Als bakstenen poreus worden, als voegen beginnen te lossen, … dan kan je te maken krijgen met een natte gevel. Dat vermindert de beschermende werking en bovendien kan het vocht ook oprukken naar de binnenkant van je woning. Tijdig het probleem oplossen is ook hier belangrijk om grotere problemen te voorkomen.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners