Geniet nog meer van je tuin

Transformeer je tuin in een aantrekkelijke leefruimte met de privacy tuinafsluiting HoriZen Prime (XL)

Tegenwoordig is de tuin een verlengstuk van je huis, een leefruimte buiten waar de indeling en het ontwerp van groot belang zijn. De nood aan privacy wordt groter, vooral in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Ontdek hoe de omheining HoriZen® Prime (XL) in houtcomposiet de oplossing biedt.

Lees meer

Tuinhuis met licht hellend of plat dak? Plaats zelf je EPDM dakbedekking

Niet alleen voor moderne woningen zijn platte daken populair. Ook voor uitbouwen bij renovaties of tuinhuizen zie je geregeld. Belangrijk is dan een waterdichte dakbedekking. Wil je dit graag zelf plaatsen? Maak kennis met een eenvoudige, waterdichte totaaloplossing met EPDM

Lees meer

Vijf tips om een avontuurlijke, kindvriendelijke tuin te creëren

Insecten zoeken, kampen bouwen, of chillen in de hangmat… het kan allemaal in een kindvriendelijke tuin. Tuinarchitect Bert Breugelmans en tuinaannemer.be inspireren je graag met slimme, speelse plannen voor een interactieve tuin op maat van het hele gezin. Zie het ruimer dan een afgebakende hoek met een speeltoren of trampoline. Denk eerder aan een duurzaam stukje groen dat kinderen uitnodigt om op ontdekking te gaan. En stel je tuin écht open. 

Lees meer

Geen plaats voor een tuinhuis? Berg je tuinspullen op in een stijlvolle tuinberging of terraskast

Een compacte tuin heeft zo zijn voordelen. Minder onderhoudswerk en toch een groene cocon om je batterijen op te laden. Maar waar berg je ’s avonds veilig en netjes je tuinspullen en -gereedschap op? We inspireren je graag met twee nieuwe compacte, esthetische opbergoplossingen.

Lees meer

Zeven voordelen van een terras met regelbare terrasdragers

Wanneer je een terras wilt aanleggen, sta je voor verschillende keuzes, waaronder welke ondersteuningsmethode je gaat gebruiken. Traditioneel wordt een terras vaak geplaatst op chape, maar een alternatieve methode is het gebruik van regelbare terrasdragers. Laten we hieronder eens dieper ingaan op de voordelen van een terras op terrasdragers in vergelijking tot een traditionele terrasconstructie. 

Lees meer

Scoor je GRATIS kaarten voor Bis, bouw- en interieursalon 2024

 

Wil je graag naar Bis, bouw- & interieursalon? Vraag hier je GRATIS kaarten aan en kom langs van 5 oktober t.e.m. 13 oktober 2024 in Flanders Expo in Gent.

 

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.