The finishing touch van je (ver)bouwproject

Creëer een ruimtelijk interieur met IDA aluminium binnendeuren

Aluminium binnendeuren met glas zorgen voor een scheiding tussen de verschillende ruimtes in je huis of kantoor. Tegelijkertijd laten ze het licht binnen en vergroten ze automatisch het ruimtegevoel. Maak gebruik van een scharnierdeur, een pivotdeur, een schuifdeur of een glazen vast wand, afhankelijk van de transparantie die je in de ruimte wil creëren.

Lees meer

Ontdek de trends voor binnendeuren

Vind jij ook dat je binnendeuren het interieur van je woning compleet maken? Bouwers, verbouwers en architecten kunnen uit nog meer kleuren en motieven kiezen, maar ook volledig nieuwe ontwerpen komen aan bod. Geef de verschillende ruimtes van je woning vorm naargelang smaak en voorkeur én mét behoud van de kwaliteit.

Lees meer

Balustrades en trapleuningen voor een veilige en esthetische aanvulling van je trap

De trap en het bijhorende trapgat blijft een gevaarlijke zone in de woning. Niet alleen voor volwassenen, maar vooral ook voor kinderen, is een degelijke beveiliging noodzakelijk om ongevallen te voorkomen. Maar naast hun praktisch nut hebben een trapleuning of borstwering ook een esthetische meerwaarde. Je keuze hiervan is dan ook bepalend voor de algemene sfeer van de woning. We overlopen voor je de mogelijkheden.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners