Elektriciteitsoplossingen voor een comfortabele toekomst

Verhuizen: wat zal het energieverbruik in mijn nieuwe woning zijn?

Verhuisplannen? Dan wil je vast weten welk energieverbruik je mag verwachten in je nieuwe woning. Je kan natuurlijk uitgaan van de gemiddelde cijfers voor een gezin in België, of van je verbruik in je huidige woning. Alleen ben je dan slechts een deel wijzer, want er spelen diverse factoren mee die we verderop uitgebreid bespreken. Je werkelijk verbruik te weten komen is niet alleen handig om je jaarlijkse kosten voor energie in te schatten, maar ook om je voorschotten voor energie optimaal te kiezen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je je jaarafrekening krijgt.

Lees meer

Welke schakelaars kiezen voor je KNX Home Control-installatie?

Je comfort en veiligheid verhogen, terwijl je energiefactuur daalt? Dat kan eenvoudig door te kiezen voor KNX Home Control by Vecolux, de moderne elektrische installatie. Door alle technieken in je woning met elkaar te integreren, creëer je een elektrische installatie met meer functionaliteit en een efficiënter energiebeheer. Voor de schakelaars zijn er heel wat mogelijkheden. We maken je graag wegwijs in het ruime aanbod.

Lees meer

Je opgewekte energie slim inzetten en zo besparen? Ontdek een handige energiemanager!

Met zonnepanelen zet je in op hernieuwbare energie en draag je je steentje bij aan een schone planeet. Daarnaast hoop je natuurlijk dat je investering ook wat opbrengt. Nu de terugdraaiende teller is afgeschaft, is het belangrijk om zoveel mogelijk van de energie die je opwekt, meteen te verbruiken. Kwestie van het maximum uit je zonnepanelen te halen. Ontdek hoe je dit aanpakt. 

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners