Elektriciteitsoplossingen om comfortabel te wonen

Slimme elektriciteit: kies voor comfortabeler, energiebewuster en veiliger wonen, nu en later

Plannen om een nieuwe elektrische installatie te plaatsen in je nieuwbouw of verbouwing? Of wil je je elektrische installatie uitbreiden of upgraden? Dan ben je vast benieuwd naar de ideale elektrische installatie voor jouw situatie. Met een slimme elektrische installatie geniet je van extra comfort en meer veiligheid terwijl je energie bespaart. Ontdek alle voordelen en leer hoe je 50% bespaart op de kosten van je volledige installatie.

Lees meer

Beter buiten: geniet de klok rond van alle elektrisch comfort op je terras en in je tuin, met Niko Hydro

De zon komt al wat vaker piepen. Hoog tijd dus om volop te genieten van je buitenruimte. Dankzij de weer-, wind- en waterbestendige producten uit de outdoor reeks Niko Hydro, voorzie je veiligheid, comfort en design voor buiten op elk moment van de dag. Zo kun je ‘s morgens je smartphone opladen op je terras, overdag met een volle batterij werken op je laptop in je tuinkantoor en ’s avonds genieten van de zonsondergang zonder dat je speaker uitvalt. Een mooie extra: het moderne en strakke schakelmateriaal is 100% made in Belgium. Maak kennis met Niko Hydro.

Lees meer

Vertrek met een gerust hart op reis dankzij Loxone

‘Heb ik wel alle ramen gesloten? Heb ik het televisietoestel wel uitgetrokken? Staat de verwarming nog op? Is de achterdeur op slot?’ Deze vragen spoken wel eens door ons hoofd wanneer we op reis zijn. Gelukkig is dit dankzij een Loxone Smart Home niet langer nodig. Geniet ten volle van een deugddoende vakantie zonder je zorgen te hoeven maken over je huis. Ontdek snel hoe.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan