Elektriciteit voor de hedendaagse (ver)bouwer

Elektriciteit is de rode draad in onze hedendaagse woningen. Hoe laat je het het best aansluiten op je levensstijl? Ontdek enkele tips om je huishoudelijke routines te vergemakkelijken en je wooncomfort te vergroten.

Huisautomatisering: welke slimme toestellen en systemen kan je koppelen met Niko Home Control?

Diverse functies in je woning automatiseren, opvolgen en regelen vanop afstand? Het kan dankzij het huisautomatiseringssysteem Niko Home Control. Dankzij de handige app heb je altijd de volledige controle, waar je ook bent. De voordelen: meer comfort, meer veiligheid en een lagere energiefactuur. Welke systemen kan je allemaal koppelen aan Niko Home Control? Ontdek een overzicht en leer meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Het capaciteitstarief voor elektriciteit komt eraan. Wat met je energiefactuur?

Nieuws over je energiefactuur: op termijn introduceert men in Vlaanderen het capaciteitstarief. Het gaat om een nieuwe berekening voor het gebruik van het elektriciteitsnet, die rekening houdt met je piekverbruik. Het tarief geldt hoofdzakelijk voor huishoudens met een digitale meter. De impact op je energiefactuur zal je niet voelen, enkel in heel specifieke gevallen kunnen je netkosten gaan stijgen. Ontdek er gauw meer over.  

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners