Elektriciteit en domotica

Elektriciteit en domotica vormen het zenuwstelsel van je woning. Je stuurt er heel je woning mee aan. Tijd voor een make-over naar een geconnecteerde Smart Home? Maak kennis met baanbrekende domotica-toepassingen en slimme toestellen die je het leven vergemakkelijken.

Een veilige thuis met behulp van slimme domotica-oplossingen

Inbraken gebeuren vooral tijdens de donkere maanden en wanneer de bewoners niet thuis zijn. Omdat we meer thuiswerken krijgen inbrekers minder kansen, maar toch is het belangrijk om alert te zijn. Gelukkig hoef je niet voortdurend het ‘fort’ bewaken en kan je slimme woning je hierbij helpen. Ontdek domotica-toepassingen die de veiligheid bij jou thuis vergroten.

Lees meer

Inbraakveiligheid: hoe een inbraak voorkomen?

Elk jaar wordt in ons land in 3% van de woningen ingebroken. Inbrekers hebben doorgaans maar enkele minuten nodig om binnen te raken en er met je spullen vandoor te gaan. Benieuwd hoe je een inbraak helpt voorkomen? Doe je voordeel met onze tips en bescherm je woning tegen inbraak.

Lees meer

Installeer zelf je Smart Home met geconnecteerde oplossingen en verbeter zo de veiligheid en het energieverbruik

De smartphone is niet meer weg te denken in ons leven. Dankzij hedendaagse technologie zijn we voortdurend verbonden, ook met onze woning. Via eenvoudige bediening thuis of op afstand verbeteren we het comfort, de veiligheid en energieprestaties in huis. Je woning transformeren tot een Smart Home maken is kinderspel. Zonder breekwerk en gedoe. Maak kennis met de Netatmo Pro producten.

Lees meer

Kiezen voor domotica of niet?

Sferen creëren met gedimde lichten, de verwarming alvast aanzetten vanop je werk, het huis met één commando afsluiten bij vertrek … Domotica zorgt voor extra woonplezier, meer veiligheid en energiebesparing. Is domotica ook interessant voor jou en wat zijn de mogelijkheden? We zochten het voor je uit.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners