Een stralende vloer, zo geniet je er jarenlang van

Heb je een mooie vloer gekozen? Dan koester je hem graag vele jaren. Een slimme aankoop, een goede aanleg en regelmatig onderhoud van je vloer laat hem een leven lang schitteren. Wil je je vloer lang koesteren? Duik in onze beste aanleg- en onderhoudstips.

Zo geniet je jarenlang van je favoriete laminaat- of vinylvloer!

Een nieuwe vloer vind je niet in een-twee-drie en wil je ook niet na enkele jaren al vervangen. Kies je een kwaliteitsvolle laminaat- of vinylvloer, dan ben je al goed begonnen. Maar ook hoe je je vloer behandelt en onderhoudt is belangrijk. Ontdek de beste tips om nog langer van je vloer te genieten.

Lees meer

Hoe onderhoud ik mijn natuursteenvloer?

Je wil je natuursteenvloer liefst zo lang mogelijk in perfecte conditie? Dan is een juist onderhoud erg belangrijk. Reinig, onderhoud en bescherm je natuursteenvloer met de juiste producten en hij behoudt vanzelf zijn natuurlijke glans.

Lees meer

Waterdichte laminaat: waar en hoe plaats je dat best?

Overweeg je om laminaat te leggen in huis? Betrek gerust je badkamer en keuken in je plannen, want er bestaan waterdichte laminaatvloeren die uiterst geschikt zijn voor dergelijke vochtige ruimtes. Ontdek de voordelen van waterbestendige laminaat en leer hoe je deze vloer eenvoudig zelf plaatst. 

Lees meer

Hoe laat je jouw keramische vloertegel elke dag schitteren?

Gelukt! Uit het ruime aanbod tegels heb je gekozen voor mooie keramische tegels. Na de plaatsing kijk je tevreden naar het resultaat. Of toch bijna… Hoe krijg je je nieuwe vloertegels schoon en zorg je ervoor dat ze hun uitstraling behouden? Welke producten zijn het meest geschikt? Belangrijk is om onmiddellijk te starten met de juiste producten. We zetten ze even voor je op een rij.

Lees meer

Hoe zelf chape leggen?

Wil je graag zelf je vloer plaatsen? Dan is het belangrijk om een goede basis te hebben. Je chape moet perfect liggen om je vloerafwerking correct te kunnen plaatsen. Je kan tegenwoordig makkelijk zelf chape leggen, zelfs als je geen ervaring hebt. Ontdek hoe je aan de slag gaat en maak kennis met een handig zelfbouwsysteem.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners