Een moderne, comfortabele badkamer

Een inloopdouche kiezen? Ontdek alles over afmetingen en mogelijkheden van een stijlvolle, praktische douche.

Wil je in je badkamer genieten van alle comfort? Dan mag een inloopdouche niet ontbreken. Met zijn strakke design, veel bewegingsruimte en een gepaste douchekop, geniet je thuis van een echt spa-moment. Hoe creëer je dat luxegevoel bij je thuis? Wat zijn de mogelijkheden van een walk-in douche? Hoe groot moet hij zijn? Dat, en meer ontdek je hier. 

Lees meer

Badkamerspiegel inspiratie: spiegeltje, spiegeltje aan de badkamerwand …

Nergens kijk je jezelf meer in de ogen dan in de badkamer. Alleen daarom al speelt de spiegel een cruciale rol. De vorm, de plaatsing en zelfs de afmetingen van de spiegel dragen in grote mate bij aan de ambiance van onze droombadkamer. Laten we eens kijken naar de nieuwste trends voor spiegels en enkele handige onderhoudstips.

Lees meer

Ontdek 5 redenen om ook een waterverzachter aan te schaffen bij je nieuwe badkamer

Ga je een nieuwe badkamer (laten) plaatsen omdat de huidige gerenoveerd wordt of omdat je nog geen badkamer hebt? Dan staan er je heel wat keuzes te wachten. Uit het badkamerassortiment kiezen, de interieurstijl bepalen, de manier van verwarmen en ventileren, … Maar heb je ook al aan de hardheid van je leidingwater gedacht? Zacht water levert je namelijk heel wat voordelen. Ontdek waarom een waterverzachter ook voor je badkamerproject het overwegen waard is.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.