Een keuken om mee uit te pakken

3 tips uit Huis Gemaakt voor een opvallend keukenproject

Een lening aangaan is niet meer weg te denken wanneer je als jong koppel een huis wil kopen. Daarom bood het programma ‘Huis Gemaakt’ enkele van deze koppels de kans om hun droomwoning te winnen. Zo’n grote prijs brengt natuurlijk heel wat verwachtingen en competitie met zich mee. Zaken als creativiteit en een oog voor details zijn vereist om op te vallen en de jury te overtuigen. Haal inspiratie en tips uit de 3 keukens uit dit programma.

Lees meer

De nieuwe kookplaat met geïntegreerde dampkap van Miele: elegant design en maximaal comfort.

Hou je van modern keukendesign? Dan ben je vast geen fan van een logge dampkap boven je kookzones. Die ziet er niet erg strak uit en hangt vaak in de weg. Het kan ook anders, met de nieuwste twee-in-één kookplaat van Miele. Die biedt een automatisch aangestuurde dampkap, vier royale kookzones (waarvan 2 PowerFlex XL-zones) én intuïtieve bediening. Ontdek hoe elegant design en maximaal comfort hand in hand gaan.

Lees meer

Gezien in Huis Gemaakt: in 3 stappen naar een praktische keuken met karakter

Jouw toekomstige huis winnen, de dag van vandaag kunnen velen hier alleen maar van dromen. In Huis Gemaakt gaan 3 koppels aan de slag met het verbouwen van een woning. 1 koppel krijgt de sleutel van zijn droomwoning cadeau, inclusief splinternieuwe Dovy-keuken. Aan de hand van de realisaties uit het tweede seizoen van Huis Gemaakt geven we jou graag enkele concrete tips mee om ook jouw keuken om te toveren tot een praktisch geheel. En dat met het nodige karakter.

Lees meer

Zijn je keukenkasten klaar voor 1240 spullen?

Het huishouden combineren met een gezin én een carrière wordt een steeds grotere uitdaging. Om een chaotische levensstijl te vermijden, moeten we meer nadenken over de praktische inrichting van ons huis en vooral van onze keukenkasten. Van Hoecke, expert in functioneel meubelbeslag, geeft met het merk ORGALUX verschillende keukenkastonderdelen voor een opgeruimd bestaan én helpt je met je 1240 keukenspullen. 

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners