Een isolerend jasje voor een lagere energiefactuur

Isolatiepremies 2022: welke premies kan je nog krijgen?

Wat kan je doen om minder energie te verbruiken nu de energieprijzen de pan uit swingen?
Met stip op 1: je woning isoleren. Hoe beter je je woning (na)isoleert, hoe sneller ze opwarmt. Hierdoor zal je minder moeten verwarmen. Dit is hét moment om in actie te komen, want isoleren loont meer dan ooit. Ontdek snel welke isolatiepremies er nog zijn in 2022 en verdien je slimme investering extra snel terug!

Lees meer

BENOvatietips voor een lagere energiefactuur: isoleren en energiezuinige technieken. Ontdek de premies.

Zoek je een manier om je energiekosten te verlagen? Tip: begin te BENOveren. Pak je woning grondig aan, zo investeer je in je wooncomfort en een zuinigere toekomst. Hoeveel kun je concreet besparen door je dak, muren, ramen en vloer te isoleren? Welke aanpassingen kun je doen in je technieken? Welke premies kun je hiervoor aanvragen? Ontdek de BENOvatietips voor een lagere energiefactuur.

Lees meer

Isoleren, de ultieme tip voor een lagere energiefactuur

Nu de energieprijzen zo hoog zijn, worden we overal bestookt met tips om minder energie te verbruiken. Maar de voordeligste energie is nog steeds de energie die je niet verbruikt. De buitenschil van je woning isoleren is in dit kader een belangrijke ingreep. Ga de renovatie-uitdaging aan! Ontdek de isolatieoplossingen waarmee je je energiefactuur verlaagt, en investeer zo in een duurzamere toekomst.

Lees meer

Hoe uw gevels isoleren (én renoveren) binnen het rooilijndecreet?

Wilt u de oude gevels van uw woning na-isoleren? In Vlaanderen mag u daarbij de rooilijn (de scheidingslijn tussen het openbaar domein en uw eigendom) tot 14 cm overschrijden. Hoe isoleert u uw gevels optimaal, als u weet dat traditionele gevelstenen al zo’n 10 cm dik zijn? Hier bewijzen de smalle bakstenen van Vandersanden u een dienst. Daarmee wordt het een stuk makkelijker om aan de isolatienormen te voldoen.

Lees meer

Wat is een ETICS- of gevelisolatiesysteem?

Wil jij energie besparen zonder comfort te verliezen? Door je woning grondig te isoleren, maak je die een pak energiezuiniger. Dat is goed nieuws voor je budget, het milieu en je wooncomfort. Denk eraan: na je dak, zijn je gevels aan de beurt. Want ook via die weg kan veel warmte zomaar ontsnappen. Voor het beste resultaat laat je je buitenmuren isoleren langs de buitenkant. Hier bewijst een ETICS- of gevelisolatiesysteem zijn nut. Leer hoe het werkt en ontdek de talrijke voordelen.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners