Duurzame ruwbouwmaterialen met de x-factor

Terras aanleggen? Dit zijn de 5 betontrends van 2023.

De winter is nog niet goed begonnen, maar kijk jij ook al uit naar de zomer? Door de steeds warmere zomers, brengen we meer tijd buiten door. Daarom wil je waarschijnlijk ook dat je terras helemaal in is volgend jaar. Tijd om erover na te denken! Met de terrastrends van 2023 krijg je heel wat inspiratie zodat je volledig voorbereid bent om een fijne plek met beton te creëren.

Lees meer

Een duurzame gevel met wowfactor? Dat moet de aluminium gevelbekleding van Deceuninck zijn!

Hoe zie jij je gevels het liefst? Met gevelbekleding geef je ze snel een eigentijdse look, zonder grote investeringen. Aluminium gevelbekleding is oersterk en blijft jaren mooi. De nieuwe gevelbekleding van Deceuninck springt in het oog met zijn vlakke profielen en strakke voegen. Bovendien kan je de kleur perfect afstemmen op die van hun ramen en deuren in aluminium of pvc. Voorzie isolatie in een moeite en bespaar op je energiefactuur.

Lees meer

Gevel renoveren: kies ik voor sierpleister of steenstrips?

Wil je de verouderde gevels van je woning opknappen? Of de gevels van je nieuwe woning een afwerking met hedendaagse uitstraling geven? Dat kan door ze te bekleden met sierpleister (ook wel crepi) of steenstrips. Maar wat is de beste keuze voor jou? We helpen je graag de knoop doorhakken. Met een gevelsysteem van Sto isoleer je je gevels in één moeite. Goed voor je comfort, het milieu en je energiefactuur. Een Sto-gevelexpert klaart de klus voor jou.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan