Duurzame ruwbouwmaterialen met de x-factor

De textuurgenerator: ontwerp online de gevel van uw dromen

Benieuwd hoe uw gevel er zou uitzien met uw favoriete baksteen of steenstrip? Met de textuurgenerator voor gevelstenen en steenstrips ontwerpt u vlot online uw gevel. Deze tool van Vandersanden geeft geveltexturen heel gedetailleerd en levensecht weer. Speel naar wens met diverse kleuren, structuren en formaten, en kom zo tot uw favoriete ontwerp. Daar kan uw architect dan mee aan de slag. Plannen voor een oprit, tuinpad of terras? De textuurgenerator is er ook voor kleiklinkers.

Lees meer

Duurzaam bouwen: hoe duurzaam is Ytong (cellenbeton)?

Energiezuinig en toekomstproof bouwen of verbouwen, terwijl je bespaart en duurzame keuzes maakt? Het kan met Ytong. Met cellenbeton als bouwmateriaal trek je snel en eenvoudig een duurzaam project op. Vergeet extra isolatie, want dat heb je met cellenbeton niet meer nodig. Een mooie besparing! Leer meer over de duurzaamheid van Ytong en start je duurzame (ver)bouwproject.

Lees meer

Terras aanleggen? Dit zijn de 5 betontrends van 2023.

De winter is nog niet goed begonnen, maar kijk jij ook al uit naar de zomer? Door de steeds warmere zomers, brengen we meer tijd buiten door. Daarom wil je waarschijnlijk ook dat je terras helemaal in is volgend jaar. Tijd om erover na te denken! Met de terrastrends van 2023 krijg je heel wat inspiratie zodat je volledig voorbereid bent om een fijne plek met beton te creëren.

Lees meer

Een duurzame gevel met wowfactor? Dat moet de aluminium gevelbekleding van Deceuninck zijn!

Hoe zie jij je gevels het liefst? Met gevelbekleding geef je ze snel een eigentijdse look, zonder grote investeringen. Aluminium gevelbekleding is oersterk en blijft jaren mooi. De nieuwe gevelbekleding van Deceuninck springt in het oog met zijn vlakke profielen en strakke voegen. Bovendien kan je de kleur perfect afstemmen op die van hun ramen en deuren in aluminium of pvc. Voorzie isolatie in een moeite en bespaar op je energiefactuur.

Lees meer

Energiezuinig wonen? Daarom is een woning in prefabbeton een goede keuze

Heb je bouwplannen? Dan twijfel je misschien over de bouwmethode en het materiaal voor je nieuwe woning. Energiezuinigheid speelt ongetwijfeld een rol in het maken van je keuze. Tegenwoordig zijn er heel wat vooruitstrevende bouwmethodes, een hiervan is betonbouw. Wat zijn de troeven van prefabbeton? Maak kennis met dit veelzijdige bouwmateriaal en ontdek de ervaring van een tevreden bouwheer.

Lees meer

Aluminium gevelkleding: als subtiel accent of unieke eyecatcher voor je woning

Wil je je woning een moderne uitstraling geven? Dan is aluminium gevelbekleding een mooie surplus. Deze populaire geveltrend past perfect bij de hedendaagse architectuur en andere strakke, geveloplossingen. Zet je woning extra in the picture, maak kennis met de nieuwkomer Facade gevelbekleding.

Lees meer

Gevel renoveren: kies ik voor sierpleister of steenstrips?

Wil je de verouderde gevels van je woning opknappen? Of de gevels van je nieuwe woning een afwerking met hedendaagse uitstraling geven? Dat kan door ze te bekleden met sierpleister (ook wel crepi) of steenstrips. Maar wat is de beste keuze voor jou? We helpen je graag de knoop doorhakken. Met een gevelsysteem van Sto isoleer je je gevels in één moeite. Goed voor je comfort, het milieu en je energiefactuur. Een Sto-gevelexpert klaart de klus voor jou.

Lees meer

Gevelbekleding Paralline maakt een blikvanger van je gevel

Mag jouw gevel opvallen met een speciale uitstraling? Met gevelbekleding geef je je woning dat tikkeltje extra. De aluminium geveloplossing Paralline is extreem duurzaam en heeft een verrassend hedendaags design. Combineer het eenvoudig met je raam- en deursystemen en laat je accentmuur naar binnen doorlopen voor een woweffect. Preview Paralline al eens online.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.