Duurzame oplossingen voor je dakrenovatie

Je dak renoveren: onmisbare tips voor een geslaagde make-over

Indrukwekkend: in een woning zonder dakisolatie ontsnapt zo’n 26% van de warmte in huis via het dak. Een enorme verspilling van dure energie. Wil ook jij je dak renoveren om te profiteren van een sterk dak, een nieuwe look, meer wooncomfort en een lagere energiefactuur? Ontdek onze onmisbare tips en leer hoe je van je dakrenovatie een succes maakt. Pssst … Met deze visualisatietool van Wienerberger vergelijk je eenvoudig diverse looks voor je gerenoveerde dak, gewoon vanuit je zetel. Zo kom je snel je ideale dakpan op het spoor. Een handige keuzehulp!

Lees meer

Platdakbedekking Wienerberger Leadax Roov: afval krijgt een tweede leven als circulaire oplossing

Op zoek naar een duurzame oplossing voor je plat dak? Dan zit je goed met de revolutionaire platdakbedekking Leadax Roov van Wienerberger. Om te beginnen wordt deze gemaakt uit gerecycleerde PVB-folies uit de glasindustrie. Het hergebruik van dit materiaal, gecombineerd met het lage en duurzame energieverbruik tijdens de productie beperkt de milieu-impact. Verder heeft ook de witte kleur tal van duurzame troeven. En last but not least: Leadax Roov is 100% circulair. Na zijn levensduur kan het materiaal volledig verwerkt worden tot een nieuwe platdakbedekking met dezelfde kwaliteit.

Lees meer

Je oude lichtkoepel vervangen door een nieuw platdakvenster? Een goed idee.

Bezig met een renovatie waarbij je de kunststoffen lichtkoepels van je plat dak wil vervangen? Dan zijn iWindow platdakramen een goed idee. Deze strakke, glazen lichtkoepels plaats je makkelijk op de aanwezige, bestaande opstanden. Benieuwd? Maak kennis met nog meer voordelen van deze platdakvensters.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.