DIY klussen voor je to-dolijst

Wil je graag wat besparen op je bouwproject en schuilt er wel een handige harry in jou? We laten je kennismaken met enkele doe-het-zelf of zelfbouw-karweien voor je to-dolijstje die je binnenkort misschien aan je palmares kunt toevoegen.

Zelf vloerverwarming leggen: een stappenplan

Heb je binnenkort een nieuwbouw of renovatieproject gepland? Dan is het een goed idee om nu al over je verwarming na te denken. Steeds vaker kiezen bouwers en verbouwers ervoor om hun woning uit te rusten met vloerverwarming. Een logische keuze, want vloerverwarming biedt heel wat voordelen en kan je ook perfect zelf plaatsen. Benieuwd hoe dat precies in zijn werk gaat? De vakmannen van Solyd helpen je op weg met een handig stappenplan.

Lees meer

Hoe zelf chape leggen?

Wil je graag zelf je vloer plaatsen? Dan is het belangrijk om een goede basis te hebben. Je chape moet perfect liggen om je vloerafwerking correct te kunnen plaatsen. Je kan tegenwoordig makkelijk zelf chape leggen, zelfs als je geen ervaring hebt. Ontdek hoe je aan de slag gaat en maak kennis met een handig zelfbouwsysteem.

Lees meer

Hoe een betonvloer egaliseren?

Je betonnen vloer repareren en egaliseren? Op het eerste zicht een karwei voor professionals. Tenzij we je op weg helpen met de tutorial Een betonvloer egaliseren: een duidelijk stappenplan waarmee je zelf aan de slag kan. Ontdek daarnaast Atelier Knauf, een online platform met handige tutorials voor uiteenlopende klussen.
 

Lees meer

Leg kleurrijke accenten in je interieur. Ontdek tips om een accentmuur te creëren.

Er wordt steeds vaker voor een accentmuur gekozen. Een donkere accentkleur achter de tv, een structuurverf boven de schouw of een kleurrijk accent in de slaapkamer. Een accentmuur geeft je interieur diepgang en extra pit. Hoe pak je het nu eigenlijk best aan? Welke muur leent zich er het best toe om in een accentkleur geschilderd te worden? En hoe kan je een accent aanbrengen op de muur? Deze tips helpen je op weg.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners