De wereld aan je voeten met de juiste vloer

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en misschien wel van plan zelf te vloeren? Dan merk je meteen: het aanbod vloeren is enorm. Last van keuzestress? Geen nood, we helpen je graag in je zoektocht. Laat je verrassen je door verschillende types vloeren, technieken, weetjes en tips.

Hoe een terras chappen?

Plannen om een terras aan te leggen, zodat je extra kan genieten van het buitenleven en je tuin? Dan heb je mogelijk enkele vragen. Welke chape gebruik ik best voor een terras? Wat is de minimum dikte van een chape voor een terras? Hoe kan je chape maken voor je terras? Lees ons advies voor het chappen van een terras en bekom een professioneel resultaat dat een tiental jaar mooi blijft. 

Lees meer

Hoe keramisch parket plaatsen?

Een aangenaam en authentiek parket onder je voeten, zonder de nadelen ervan? Dan zit je goed met een keramisch parket, ook wel imitatieparket. Dankzij een duidelijk stappenplan en begeleidende video leg jij je imitatieparket bovendien makkelijk zelf.

Lees meer

Ontdek hoe je vloer er gaat uitzien in je interieur

Het moment suprême is aangebroken: tijd om je vloer te kiezen. Maar, dan gebeurt het: keuzestress. Je ontdekt al gauw dat je meerdere vloeren mooi vindt. Hoe weet je welke vloertegels het beste passen in jouw interieur? Kom het te weten nog voor er maar één tegel geplaatst is.

Lees meer

Hoe onderhoud ik mijn natuursteenvloer?

Je wil je natuursteenvloer liefst zo lang mogelijk in perfecte conditie? Dan is een juist onderhoud erg belangrijk. Reinig, onderhoud en bescherm je natuursteenvloer met de juiste producten en hij behoudt vanzelf zijn natuurlijke glans.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners