Up-to-date elektriciteit en domotica

De woningen evolueren steeds meer naar 'smart homes', afgestemd op onze hedendaagse behoeftes en energieverbruik. Verken de recente ontwikkelingen op gebied van elektriciteit en domotica.

Huisautomatisering: welke slimme toestellen en systemen kan je koppelen met Niko Home Control?

Diverse functies in je woning automatiseren, opvolgen en regelen vanop afstand? Het kan dankzij het huisautomatiseringssysteem Niko Home Control. Dankzij de handige app heb je altijd de volledige controle, waar je ook bent. De voordelen: meer comfort, meer veiligheid en een lagere energiefactuur. Welke systemen kan je allemaal koppelen aan Niko Home Control? Ontdek een overzicht en leer meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Het capaciteitstarief voor elektriciteit komt eraan. Wat met je energiefactuur?

Nieuws over je energiefactuur: op termijn introduceert men in Vlaanderen het capaciteitstarief. Het gaat om een nieuwe berekening voor het gebruik van het elektriciteitsnet, die rekening houdt met je piekverbruik. Het tarief geldt hoofdzakelijk voor huishoudens met een digitale meter. De impact op je energiefactuur zal je niet voelen, enkel in heel specifieke gevallen kunnen je netkosten gaan stijgen. Ontdek er gauw meer over.  

Lees meer

Investeren in een thuisbatterij: een rendabel idee voor jou?

Zonnepanelen wekken vooral elektriciteit op als we niet thuis zijn. Dit terwijl we vooral ’s ochtends en ’s avonds energie verbruiken. Gelukkig zijn er manieren om meer te profiteren van je zelfopgewekte stroom, zoals het plaatsen van een thuisbatterij. Wat kan je ermee en wat zijn de voordelen? En nog belangrijker: is een thuisbatterij anno 2021 een interessante investering? Ontdek de antwoorden en lees meer in het gratis e-book thuisbatterijen.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners