Buiten leven rondom het huis

Wil je graag het hele jaar door genieten van je tuin of terras? Heb je nood aan een hobbyruimte of aanbouw waar je je creatief ei kwijt kunt? Ontdek de ideale oplossingen om binnen en  buiten met elkaar te verweven en je buitenruimte optimaal te benutten.

Boost je creativiteit met een bijgebouw in de tuin

Heb je een buitenruimte waar je vaker van wilt genieten? Dan kan een bijgebouw zoals een terrasoverkapping, carport, poolhouse, tuinkamer of tuinhuis een prima aanvulling zijn. Ontdek de mogelijkheden en hoe het een verrijking kan zijn in je dagelijks leven.

Lees meer

Brainstormen in je thuiskantoor, barbecueën of yoga doen? Het kan allemaal onder je terrasoverkapping

Nu we met z’n allen vaker thuis zijn, beseffen we weer hoe belangrijk het is om een praktische woning te hebben waarin iedereen z’n ding kan doen. Thuiswerken, met je kids een zelfbouwpakket in elkaar steken, eens goed zweten op je crosstrainer … Het kan allemaal in je luxueuze tuinkamer. In de andere ruimtes van je huis blijft de rust bewaard. Bye bye frustraties, hello hobby- en werkplezier!

Lees meer

Hoe voorkom je onkruid tussen je klinkers?

Droom je van een mooi terras, oprit of tuinpaadje met klinkers maar vrees je voor gebarsten voegen en de begroeiing met onkruid? Geen zorgen! Er bestaan oplossingen om het onderhoud van je tuinbestratingen te beperken. Door de voegen van je betonklinkers op te voegen met fijn zand of iets anders onkruidwerend bijvoorbeeld.

Lees meer

Je gazon verticuteren en bemesten? Met deze tools ga je aan de slag

Je gazon verticuteren en bemesten is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van je tuin. Doe je dit nooit, te weinig of verkeerd, dan ontstaan er oneffenheden en zelfs dorre plekken in je gazon en neemt mos het uiteindelijk over. Pak je dit goed aan, dan geniet je een heel jaar door van een mooi en gezond grastapijt. Lees hier alles wat je moet weten over verticuteren en bemesten.

Lees meer

Wanneer en hoe moet je je gazon bemesten?

Wil je genieten van een mooi gazon? Dan is een goed onderhoud aangewezen. Gras heeft net als planten licht, water, lucht en voeding nodig om te leven. Goede meststoffen horen daar ook bij. Hoe en wanneer bemest je je gazon? Je tuinaannemer weet raad. Krijg hier alvast enkele tips.

Lees meer

Premies voor hemelwater en riolering 2021

Wil je investeren in het scheiden van je regen- en afvalwater, dan kun je hier een premie voor krijgen van je netbeheerder. Ook voor het installeren van een infiltratievoorziening is een premie mogelijk. In bepaalde gemeentes kun je een premie opstrijken voor rationeel waterverbruik.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners