Boost het kookplezier in je keuken: trends en tips

Keukenwerkblad kiezen: welke materialen zijn onderhoudsvriendelijk?

Een prachtig werkblad als blikvanger in je keuken? Een topidee! Maar je wil er geen slaaf van worden. Door een onderhoudsvriendelijk keukenwerkblad te kiezen, bewijs je jezelf een enorme dienst. Een onderhoudsvriendelijk werkblad is minder gevoelig voor vlekken, krassen en andere beschadigingen. Dat betekent niet alleen minder zorgen, maar ook minder poetswerk. Naast tijd bespaar je ook geld, want een onderhoudsvriendelijk keukenwerkblad gaat langer mee. Ontdek welke materialen voor werkbladen uitblinken in onderhoudsvriendelijkheid en kies slim. 

Lees meer

Keuken inspiratie: DSM Keukens onthult de nieuwigheden voor 2024

Het jaar 2024 belooft een opwindend jaar te worden voor keukenliefhebbers, met spannende ontwikkelingen in keukenontwerp en -technologie. DSM Keukens staat klaar om je te inspireren met een voorproefje van wat er in de keukenwereld staat te gebeuren. Ontdek de nieuwigheden van DSM Keukens die eraan komen in 2024 en laat je inspireren voor je eigen keukenproject. Van slimme schuifdeuren tot karaktervolle trendkleuren en werkbladen met een wow-factor. Er is enorm veel te ontdekken. 

Lees meer

Roestvrij staal of composiet (Fragranite) voor je spoelbak: welk materiaal is het meest onderhoudsvriendelijk?

Bij het kiezen van een materiaal voor je nieuwe keukenspoelbak is onderhoudsvriendelijkheid cruciaal. Je wil immers niet de hele tijd hoeven poetsen en schrobben. Of te maken krijgen met blijvende vlekken die de uitstraling van je gloednieuwe spoelbak aantasten. Vandaag nemen we de onderhoudsvriendelijkheid van twee populaire materialen onder de loep: roestvrij staal (rvs) en composiet, met Fragranite als bekend merk. Welk materiaal is het makkelijkst in onderhoud? Het minst gevoelig voor vlekken? Het meest hygiĆ«nisch? Vergelijk mee en ontdek jouw match! 

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.