Binnenschrijnwerk: binnendeuren

Binnenschrijnwerk is een belangrijk element in je interieur. Je binnendeuren en plinten vormen de kers op de taart in de laatste stappen van je bouwproject. Toch is het slim om hier bij de start van het bouwproces rekening mee te houden. Welke binnendeuren verwelkomen we in onze hedendaagse woningen? Ontdek de nieuwste interieurtrends op vlak van binnenschrijnwerk.

Baken je thuiswerkplek af met deze stoere binnendeuren

Tegenwoordig werken we steeds vaker van thuis uit. Dat kan best aangenaam zijn, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Je werk moet gedaan worden, maar je kids of huisgenoten vragen om aandacht. Met de stoere IDA-binnendeuren houd je werk en privé gescheiden. Achter deze glazen deuren kun je rustig werken. Tegelijk volg je makkelijk wat er gebeurt in huis. 

Lees meer

De schuifdeur, stijlvolle ruimteverdeler

Schuifdeuren zijn erg populair in moderne interieurs. Ze zijn zowel een minimalistisch alternatief voor de klassieke draaideuren, als handig en ruimtebesparend om aanpalende ruimtes van elkaar te scheiden. Maak kennis met de verschillende voordelen en mogelijkheden. 

Lees meer

Hoe een binnendeur schilderen? Ontdek onze beste tips!

Heb je nieuwe binnendeuren die geschilderd moeten worden, of kunnen je deuren een make-over gebruiken? Haal de nodige verf en schilderbenodigdheden in huis, check onze handige tips en ga aan de slag! Je wordt beloond met een egaal en onberispelijk resultaat. 

Lees meer

Plinten verlijmen: een mooi resultaat in 4 stappen

Je vloer is gelegd en de muren behangen of geschilderd, dan is het nu tijd voor de plaatsing van je plinten. Of je nu mdf-plinten of keramische plinten plaatst, beiden kunnen tegenwoordig verlijmd worden. Mooi meegenomen voor jou, want dit gaat veel sneller dan de andere plaatsingsmogelijkheden. Ontdek hoe je je plinten eenvoudig verlijmt in 4 stappen. 

Lees meer

Geef jouw interieur een trendy look met houten wandbekleding

In 2020 is houten wandbekleding opnieuw helemaal in en is het niet meer weg te denken in woonkamers, slaapkamers, inkomhallen en kantoren. Je vindt 3 toepassingen terug in wanddecoratie, elk met hun eigen look en feel. Of je nu kiest voor houten tegels, planken of latjes, met Astrata creëer je een modern interieur.

Lees meer

Creëer een ruimtelijk interieur met IDA aluminium binnendeuren

Aluminium binnendeuren met glas zorgen voor een scheiding tussen de verschillende ruimtes in je huis of kantoor. Tegelijkertijd laten ze het licht binnen en vergroten ze automatisch het ruimtegevoel. Maak gebruik van een scharnierdeur, een pivotdeur, een schuifdeur of een glazen vast wand, afhankelijk van de transparantie die je in de ruimte wil creëren.

Lees meer

Nieuw bij Hörmann: houten binnendeuren in hoogwaardige kwaliteit

Wie Hörmann zegt, zegt in één adem garagepoorten. De Hörmann-groep is hiervan immers dé toonaangevende aanbieder in Europa. Vandaag breidt het bedrijf zijn expertise uit en vervolledigt zijn aanbod met een nieuw gamma houten binnendeuren. Van tijdloos elegant of strak modern, wit gelakt of beuken, voor elke inrichting en elk budget is er een Hörmann-deurmodel.

Lees meer

Hoe je plinten en binnendeuren afkitten om je muren te schilderen?

Heb je opbouwplinten geplaatst en wil je deze proper afwerken? Dan is een afdichtingskit onmisbaar. Kit in één keer zowel je plinten als binnendeuren af en dan kan het schilderwerk beginnen. Hoe schilder je je muren proper tot op de plinten? Ontdek hoe je met het juiste materiaal en techniek een fraai resultaat verkrijgt.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners