Bescherm je thuis tegen weer en wind

Cedral TECTA leien voor dak en gevel: bescherm wat je liefhebt

Ben je op zoek naar een strakke gevel- en dakbedekking voor je renovatie- of nieuwbouwproject? Goed nieuws! De vezelcementleien van Cedral zijn een uitstekende keuze. Nieuw in het gamma zijn de TECTA leien. Ze zijn voorzien van een unieke beschermlaag die wordt uitgehard met uv-licht. De ingenieuze en gepatenteerde TECTA-technologie verzegelt dus het lei-oppervlak en beschermt zo tegen schade en verkleuring. Ontdek alle troeven van deze nieuwe lei. 

Lees meer

Je woning energiezuiniger maken? Doe de BENOvatietest, ontdek de verbeterpunten en hoe je je BENOvatie aanpakt.

Wanneer de koudere dagen voor de deur staan, beseffen we weer hoe belangrijk een energiezuinig huis is. Wil je besparen op torenhoge energiekosten? Dan is je woning BENOveren een goede zet. Maar wat doe je eerst? De BENOvatietest op www.MijnBENOvatie.be toont je de weg. Ontdek hoe je je energiekosten kan verlagen en hoeveel je bespaart door te isoleren en in energiezuinige technieken te investeren. 

Lees meer

Ontwerp je gevel, terras/oprit en dak online met de nieuwe Wienerberger visualisatietool

Het vinden van de ideale gevelsteen, kleiklinker of dakpan hoeft niet complex te zijn. Er bestaat immers een handige keuzehulp. Met de nieuwe visualisatietool van Wienerberger experimenteer je moeiteloos met verschillende texturen en stijlen voor jouw gevel, dak en bestrating. Je ziet het resultaat van je keuzes meteen op het scherm. Net echt! Ontdek hoe het werkt en start jouw creatieve ontwerp. 

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners