Bescherm je thuis onder een goed dak

Je dak renoveren: onmisbare tips voor een geslaagde make-over

Indrukwekkend: in een woning zonder dakisolatie ontsnapt zo’n 26% van de warmte in huis via het dak. Een enorme verspilling van dure energie. Wil ook jij je dak renoveren om te profiteren van een sterk dak, een nieuwe look, meer wooncomfort en een lagere energiefactuur? Ontdek onze onmisbare tips en leer hoe je van je dakrenovatie een succes maakt.

Lees meer

Wil je EPDM plaatsen op je dak? Dit moet je weten!

Of je nu een nieuw plat dak plaatst, renoveert of restaureert, EPDM is een zeer geschikte dakbedekking. Bovendien kun je het perfect zelf plaatsen. Krijg je dakbedekking geleverd op maat en ga aan de slag! Zonder knip- en plakwerk! Ontdek wat je moet weten als je zelf je EPDM plaatst.

Lees meer

Bouwplannen? Schrijf je in voor de BEN-challenge!

Sinds 2021 moet elke nieuwbouwwoning in Vlaanderen verplicht Bijna-EnergieNeutraal (BEN) zijn. Maar wat zijn de criteria voor een BEN-woning? En wat betekent BEN-bouwen in de praktijk? Dat verneem je op www.IedereenBEN.be, al sinds 2014 dé website over BEN-bouwen in Vlaanderen. Nu kan je hierop ook inschrijven voor de BEN-challenge. Zo zet je nog gemakkelijker de stappen naar je nieuwe BEN-woning.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners