Badkamer en wellness

Zomerse vibes in de badkamer, het hele jaar door

Wil je graag de zomer wat langer vasthouden? Dankzij de twee nieuwe exclusieve collecties van de beroemde Belgische ontwerper Philippe Starck, breng je je favoriete seizoen tot leven in je badkamer. Tulum en Soleil staan symbool voor levendige, harmonieuze en zonnige combinaties. Enkel verkrijgbaar bij Facq en binnenkort misschien te bewonderen bij jou thuis. Ontdek meer over deze zomerse collecties.

Lees meer

Daarom gebruiken we binnenkort geen toiletpapier meer

Iets om bij stil te staan: de gemiddelde Europeaan verbruikt jaarlijks 13,8 kg toiletpapier. Dat toiletpapier komt met een kostprijs, zowel voor ons als het milieu. Maar het kan ook anders. Met een douche-wc geniet je van een uiterst comfortabel en hygiënisch toiletbezoek, zonder toiletpapier te gebruiken. Ontdek SensoWash® Starck f van Duravit. Een fraai vormgegeven douchetoilet met tal van slimme functies, dat perfect in de hedendaagse badkamer past.

Lees meer

Ontwerp je droombadkamer met de tool van Kaldewei

Wil je je badkamer renoveren, moderniseren of opnieuw vormgeven? Of ga je een nieuwe badkamer inrichten? Dan is het niet evident om je een volledig beeld te vormen van je droombadkamer. Producten bekijken in een brochure kan helpen, maar bepaalde zaken moet je toch echt kunnen visualiseren. Gelukkig is er de handige ontwerptool van Kaldewei.

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners